Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

προβληματισμός σαββάτου ~ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ (Wild World)

ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως
Σήμερα θέλω να σου πω πως ξέρω πως νοιώθεις. Όταν το μακρύ αυτό ταξίδι ξεκινά, όλα φαίνονται ιδανικά. Ξέρεις πως θα συναντήσεις δυσκολίες όμως σε βάθος χρόνου θα είσαι κερδισμένος. Αυτό δεν γίνεται με τις επενδύσεις; Έτσι κι εσύ επένδυσες σε εκείνη όσο ήσασταν σε μικρή ηλικία. Ποτέ δεν σκέφτηκες το ενδεχόμενο της οικογένειας όμως της έμαθες τη ζωή. Της έμαθες να γελά, να σκέφτεται, να κρίνει, της έμαθες να ζει!

Και τώρα σε μια μέρα χωρίς καμία προειδοποίηση σου λέει πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει. Εσύ έχεις χάσει τα πάντα σε εκείνη. Τον χρόνο σου, τις οικονομίες σου, τις ελπίδες σου κι εκείνη τολμά να σου ζητήσει πως θέλει να αρχίσει απ’ την αρχή. Σε πληγώνει, σε αφήνει θλιμμένο να θυμάσαι όλα όσα περάσατε μαζί. Τα όνειρα, τις ελπίδες, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες σας. Θα μπορούσε να ήταν η απόλυτη σχέση και ήταν, όμως τώρα μένει να θρηνείς την μοίρα σου και την απόφασή της.

Όμως τα συναισθήματα δεν σβήνουν έτσι απλά. Την αγαπάς ακόμα και αυτό δε θα σταματήσει ποτέ. Ξέρω πως της ευχήθηκες να πετύχει σε ότι κάνει και πως την συμβούλεψες να προσέχει σε αυτόν τον κόσμο τον δύσκολο που πάει να βγει. Δεν είναι πια εκείνο το κοριτσάκι που γνώρισες, όμως για πρώτη φορά είναι μόνη της σε αυτόν τον κόσμο. Και τώρα πρέπει να ξέρει πως να προσαρμόσει τη συμπεριφορά της σε κάθε περίσταση. Αυτό είναι το μυστικό. Και πάλι όμως, δε θα αποφύγει την απογοήτευση, ακόμα και από πράγματα που θα δείχνουν υπέροχα στην αρχή. Άλλωστε είναι πολύ σκληρός ο κόσμος που επέλεξε να πορευτεί μόνη της σε αυτόν και όσο κι αν είναι πια η γυναίκα που μπορεί να τον αντιμετωπίσει, ξέρω πως εσύ θα την βλέπεις πάντα σαν ένα μικρό κοριτσάκι, το δικό σου κοριτσάκι!

Γι’ αυτό και δεν την εμπόδισες. Θέλεις πάντα να είναι ευτυχισμένη και ποτέ δε θα δεχόσουν να είσαι εσύ εκείνος που θα την στεναχωρήσει. Το μόνο που άφησες για το τέλος είναι μερικές συμβουλές για να προσέχει και ευχές να γνωρίσει τους σωστούς ανθρώπους για να επιβιώσει σε αυτόν τον δύσκολο κόσμο όπου το κακό καραδοκεί. Για εσένα είναι στον άγριο κόσμο ένα κοριτσάκι. Το δικό σου κοριτσάκι :[

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το