Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

κυματίζοvτας σκέψεις ~ μια νέα σελίδα

ακροβατώντας σε κύματα ρεαλισμού & ρομαντισμού, σκέψεις & συναισθήματα αποτυπώνονται σε λέξεις
μια νέα σελίδα
Πάει τώρα ένας σχεδόν χρόνος από τότε που άρχισα να γράφω μέσα στη σελίδα του yannidakis. Συναισθήματα, ιδέες, εντυπώσεις και προσωπικά μου πιστεύω αποτυπώθηκαν σε λέξεις και κάποιες φορές ξεχύθηκαν σαν χείμαρρος, άλλες πάλι με κάποια δυσκολία. Άλλαξε η ζωή μου ριζικά, μίκρυναν οι ώρες της ημέρας και η έμπνευση δυσκολεύτηκε να στριμωχθεί στα καινούρια δεδομένα. Μια νέα περίοδος αρχίζει κάνοντας αυτές τις αναρτήσεις μηνιαίες με το σκεφτικό πως περισσότερος χρόνος θα μπορέσει να κάνει τις σκέψεις μου να κυματίσουν πιο ελεύθερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της σελίδας που με φιλοξενεί, για την ελευθερία που μου έδωσε να εκφραστώ ελεύθερα μέσα από τα γραπτά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες μου που υπέφεραν μαζί μου μέσα στα σκαμπανεβάσματα του ψυχικού μου κόσμου. Εύχομαι πως από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσω και πάλι να γράφω με πάθος και πως θα κάνω τα κύματα της θάλασσας να ζηλέψουν τον αδάμαστο κυματισμό των σκέψεών μου.

Καλωσορίζω τους νέους μας συνεργάτες και τους εύχομαι καλή επιτυχία και σας καλώ όλους να τους διαβάζετε. Είμαι σίγουρος πως το yannidakis δεν συνεργάζεται με συντάκτες που δεν καλλιεργούν τον ωραίο λόγο και που δεν προκαλούν τον προβληματισμό του αναγνώστη.

Εύχομαι καλό μήνα σε όλους και σας προκαλώ να αφήνετε τη σκέψη σας να κυματίζει πάνω από το γαλάζιο τ’ ουρανού πέρα από τρεμόσβημα των αστεριών και πίσω από τις κορυφογραμμές που χαράζουν τον ορίζοντα (_)



κυματίζοντας σκέψεις ξανά μαζί σας το επόμενο Σάββατο 08/09 και κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα στις 12:00

1 σχόλιο:

  1. σε θαυμάσαμε από την πρπωτη σου δημοσίευση για την περιγραφικότητα και εξαιρετική μεταφορά στα κύματα που ήθελες κάθε φορα.
    Τώρα θα έχεις όλο τον χρόνο να δημιουργείς μικρά αριστουργήματα λόγου και σκέψεων. Ανυπομονώ :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το