Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ANΘΡΩΠΙΝΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ~ τα δικά μου χριστούγεννα

μαθήματα από καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που άλλαξαν τις ζωές τους

Γεια σας και σήμερα αγαπητοί αναγνώστες από το +yannidakis 
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου φετεινά Χριστούγεννα. Πόσο μου είχε λείψει να κάνω Χριστούγεννα με την οικογένειά μου. Δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά. 

Φέτος λοιπόν τα καταφέραμε! Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκα στο σπίτι μας όλα έμοιαζαν γνώριμα και συνάμα λίγο διαφορετικά.. Νέα αντικείμενα και ένας πολύ όμορφος χριστουγεννιάτικος στολισμός έδενε υπέροχα με τα ανανεωμένα χρώματα του σαλονιού. Σταθερή αξία όμως η μυρωδιά του χώρου, των χειροποίητων γλυκών, των φρεσκοπλυμένων σεντονιών ακόμα και η μυρωδιά της μαμάς! Πόσο εκτιμώ μοναδικές στιγμές που μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούσα δεδομένες. Από το Χριστουγεννιάτικο μαγείρεμα μέχρι το άνοιγμα των δώρων που για μέρες περιμένουν κάτω από το δέντρο. Όμορφες στιγμές και πολύ γλυκές αναμνήσεις.

Το στενάχωρο είναι πως οι μέρες τις ξενοιασιάς τελειώνουν πολύ γρήγορα πριν καν να προλάβεις να χορτάσεις. Αλλά πριν προλάβει να συμβεί αυτό ας απολαύσουμε όσους αγαπάμε, ας κουβεντιάσουμε ώρες ατελείωτες για όσα δεν είπαμε ή ακόμα και για όσα θα θέλαμε να ξαναπούμε, ας γελάσουμε, ας διασκεδάσουμε, ας παίξουμε, ας βγούμε βολτούλες όλοι μαζί ακόμα και για απλό περίπατο τέλος ας απολαύσουμε γενικά όσους έχουμε γιατί κανείς δεν είναι δεδομένος και κανείς δεν μένει εδώ για πάντα. Εγώ από μέρους μου εύχομαι σε όλους εσάς να έχετε τις ομορφότερες γιορτές που είχατε ποτέ, με πολύ χαμόγελο, υγεία και Χριστουγεννιάτικη μαγεία. +entita matsinska 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

  1. Το μυστικό είναι να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο και να εκτιμάς τα πάντα!!
    Όχι μόνο τα Χριστούγεννα, σαφώς, αλλά όλο το χρόνο!
    Χρόνια πολλά συνάδελφε με υγεία και ευτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως τα λες είναι! Χρόνια πολλά σε εσένα και φυσικά και σε όλο τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το