Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ~ όταν ο τσίπρας αναγνωρίζει τα λάθη του

Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Από τότε που ο Τσίπρας έχει γίνει βεντέτα, όποτε αναφέρομαι στο όνομά του επικρατεί πανικός από προσωπικά μηνύματα. Εντάξει, παραδέχομαι πως δεν είμαι πάντα ευγενικός μαζί του αν και αναγνωρίζω πως είναι καλό που ένας νέος άνθρωπος ασχολείται τόσο πετυχημένα με την πολιτική. Σήμερα λοιπόν επιστρέφω σε αυτόν, προετοιμασμένος για τις... συνέπειες!

Ο διακαής πόθος του Τσίπρα ήταν να έχουμε εκλογές, χθες! Την εποχή δηλαδή που ακόμα το κλίμα ήταν πολύ αρνητικό και προβληματικό. Που όχι απλά η κατάσταση των πολιτών ήταν άθλια (γιατί και τώρα είναι) αλλά κι όταν δεν υπήρχαν καθόλου προοπτικές βελτίωσης και ανάπτυξης (γιατί τώρα θέλουμε-δε θέλουμε, υπάρχουν). Τώρα ο Τσίπρας ξέρει πολύ καλά πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πάρει μεγάλη διαφορά στις δημοσκοπήσεις εκτός κι αν βέβαια κάνουν καμία πολιτική αυτοκτονία οι... συνεργάτες της αστειότητας (εννοώ τον Σαμαρά και τον πρόεδρο του τεράστιου σημερινού ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλο).

Οπότε τώρα τι κάνουμε; Ο καημένος ο Τσίπρας λογικά πρέπει να είναι απεγνωσμένος. Γιατί είναι σα να είναιimage πρόεδρος του Ολυμπιακού που έχει 40% του πληθυσμού οπαδούς του, όμως δεν μπορεί να βάλει σε τάξη την ομάδα του. Θέλω να πω πως ανέκαθεν ένα από τα προβλήματα του Αλέξη ήταν πως για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να επιβληθεί εκ των έσω. Λόγω ηλικίας; Λόγω του ότι είναι πολύ πιο άπειρος πολιτικά από τους βουλευτές του; Λόγω του έτσι κι αλλιώς οι Αριστεροί έχουν αυτό το αίσθημα αναρχίας βαθιά μέσα τους; Πάρτε ότι θέλετε. Το αποτέλεσμα όμως ήταν πάντοτε οδυνηρό. Το πρωί έβγαινε ο Γλέζος και έλεγε το ένα και το μεσημέρι η κυρία Βαλαβάνη είχε εντελώς διαφορετική τοποθέτηση για το ίδιο θέμα. Άλλα έλεγε ο Βούτσης, σε άλλα μήκη κύματος η κυρία Γαϊτάνη. Πολλοί θα ξέρετε τις θέσεις του κυρίου Κουράκη, Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου που κατά καιρούς έχουν προκαλέσει στην επικαιρότητα. Θα μου επιτρέψετε να εκτιμήσω πως κανείς από τους ψηφοφόρους όλων των παραπάνω είχαν ιδέα τις θέσεις και τις απόψεις τους όταν πήγαιναν στις κάλπες, όμως οι άνθρωποι είναι νομίμως εκλεγμένοι και πολύ καλά κάνουν και εκθέτουν τις απόψεις και την φιλοσοφία τους.

Αμ δε! Αυτήν την ιστορία του “μαύρο-άσπρο” πήρανε χαμπάρι στην κεντρική διοίκηση ότι βλάπτει τελικώς το κόμμα κι έτσι ο Αλέξης βλέποντας πως οι εκλογές δεν θα γίνουν... αύριο, αποφάσισε πως πρέπει να λάβει τα μέτρα του, κοινώς να βάλει τάξη. Έτσι, “Την υιοθέτηση κώδικα δεοντολογίας με σειρά κανόνων που θα ισχύουν για όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εισηγήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας” και με το δίκιο του ο άνθρωπος! Αναμείνατε για το πως θα εξελιχτεί αυτό, διότι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και τα πιο ανυπάκουα παιδιά. Γι’ αυτό δεν τους ψήφισε ο κόσμος άλλωστε; +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

  1. Συμφωνω απολυτα. Δυστυχώς η χωρα μας στους δυσκολους καιρους που ζουμε έχει μια Αντιπολίτευση με ένα απόλυτα στείρο λογο χωρίς ούτε μία αντικειμενικότητα. Κι αν αυτό ήταν κακο στο παρελθόν όταν είμασταν συνηθισμενοι να μας ταζουν λαγους με πετραχίλια, σήμερα που υποτίθεται ξυπνήσαμε πως μπορεί ο οποιοσδήποτε να τάζει χωρις να μιλάει συγκεκριμένα. Εχουν την εντύπωση οτι μιλάνε στα αρνάκια του παρελθόντως. Ισως και να εχουν δικιο τελικα κι ακομα να πιανουν στο βασανισμένο μας λαο οι στείρες υποσχέσεις... Ο χρονος θα δειξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το