Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΣXOΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ στα πρόθυρα διπλωματικού επεισοδίου έφτασαν βενιζέλος-κέρι για τη fyrom

η είδηση που στιγμάτισε τη βδομάδα που πέρασε, σχολιάζεται και προβληματίζει


η είδηση
Προβοκάτσια της αμερικανικής διπλωματίας - Στο κείμενο απόφασης των χωρών που συγκροτούν το συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους ανέφεραν την πΓΔΜ με τη λεγόμενη συνταγματική της ονομασία
το σχόλιο
Επιτρέψτε μου να κάνω δεύτερες σκέψεις για το αν αυτή η κίνηση ήταν απλά από βλακεία τους. Γιατί επίσημα μπορεί όλοι να λένε πΓΔΜ αλλά όταν κάθονται στους δερμάτινους καναπέδες τους χαράζοντας πολιτικές, μακεδονία λένε και απλά έκαναν την βλακεία και το έβαλαν στο επίσημο δελτίο τους.
Σε διαφορετική περίπτωση μιλάμε για ένα μεγάλο σκάνδαλο με το οποίο πάντως δεν θα ασχοληθεί κανείς άλλος πέρα από εμάς και προφανώς σημαίνει μία ακόμα πολιτική ήττα της χώρας μας.
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. Είναι απλά άλλο ένα (προφανώς ηθελημένο) βήμα προς την πλήρη κατάργηση του ΠΓΔΜ. Όπως είχα γράψει και παλιότερα το όνομα χάθηκε την στιγμή που αποδεχθήκαμε τον ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ όρο ΠΓΔΜ. Ήταν θέμα δευτερολέπτων να χρησιμοποιούν ΟΛΑ τα ξένα κράτη, και κυρίως οι εταιρείες που δεν ενδιαφέρονται για ιστορία, τον όρο Μακεδονία. Γράψτε «πγδμ» στον μεταφραστή της Foogle και θα δείτε τι θα βγάλει.
    Για να καταλάβετε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της αποδοχής του ΠΓΔΜ σκεφτείτε το εξής απλό: αν όταν απελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους ονομαζόμασταν Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία της Ελλάδας, ποιοί θα κάθονταν να ασχολούνται με αυτόν τον σιδηρόδρομο; Θα μας έλεγαν απλά Ελλάδα και θα ησύχαζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το