Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΜOYΣΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ~ ο κύκλος της ζωής (circle of life)

ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως
Σε έναν κόσμο που δεν διαφέρει από αυτό που ο άνθρωπος αποκαλεί ζούγκλα, μια καινούρια ζωή ξεκινάει. Έχει την μορφή ενός ήλιου που ανέτειλε ή ενός σκουληκιού που έγινε πεταλούδα. Ίσως ένα λιοντάρι μόλις γεννήθηκε ή μία μάνα γέννησε το μωράκι της. Κοίτα το. Η πρώτη του ματιά γύρω του. Είναι έτοιμο να κατακτήσει τον κόσμο!

Ποιος; Ποιος θα καθοδηγήσει αυτή τη νέα ζωή ώστε να μάθει να βλέπει πέρα από τα φώτα και τα χρώματα, ώστε να μάθει να διακρίνει πέρα από τους διαχωρισμούς και το φαίνεσθαι; Ποιος θα του διδάξει την έννοια της προσφοράς και της δράσης; Το ότι μπορεί να κάνει πράγματα που ποτέ κανείς δεν τόλμησε. Πως το όριο είναι ο Θεός που γίνεται ήλιος που ανατέλλει και στα δικά του μάτια είμαστε όλοι τόσο μα τόσο μικροί κι ασήμαντοι! Όλοι όμοιοι, ισάξιοι και μοναδικοί!

Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Δεν περιμένει τίποτα, δεν μπορεί να σταματήσει από κανέναν και κινείται με τον ίδιο ρυθμό για χιλιετίες αποδίδοντας την απόλυτη δικαιοσύνη. Αγκαλιάζοντας με τον ίδιο τρόπο την απόγνωση και την ελπίδα, την πίστη και την αγάπη, την ένταση και την ηρεμία. Το πως θα οδηγηθεί κανείς στο μονοπάτι της ζωής, θα πρέπει να το βρει μόνος του. Γιατί η ζωή δεν θα αναστείλει τον κύκλο της ποτέ.

Ο καθένας θα βρει τον δρόμο του και θα πάρει την θέση του στο βασίλειο του κόσμου. Ο καθένας θα επηρεάσει αυτόν τον κόσμο κάπως. Το πως... εξαρτάται από τον καθοδηγητή της νέας αυτής ζωής, από εμένα, από εσένα, από όλους μας και όταν έρθει η ώρα να τραβήξει ο καθένας το δικό του μονοπάτι, τότε θα έρθει η ώρα που θα εκτεθεί εμπρός σε κάθε μέλος αυτής της ζωής, τότε θα γράψει την ιστορία (του). Και ποια θα είναι αυτή; Θα το κρίνουν οι επόμενοι κάτοικοι του κύκλου της ζωής. +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ AΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το