Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ~ δρομοκαΐτειο

you've got to take this moment στο +yannidakis

Τώρα την άνοιξη βλέπω ορισμένους που ντύνονται καλά γιατί λέει φτερνίζονται, όχι από αλλεργία στη γύρη, αλλά επειδή είναι άστατος ο καιρός και φοβούνται μη κρυώσουν «τα λαιμά» τους. Τα δε παιδιά τους... σε χειρότερη μοίρα. Τα βλέπεις ντυμένα σαν κρεμμύδια με ιδρωμένα μουστάκια και αναψοκοκκινισμένα μάγουλα μέσα σε χειμωνιάτικα παλτό. Τι κι αν έχουμε Μάη μήνα.
Και τώρα που είπα Μάιο θυμήθηκα ότι την ερχόμενη Δευτέρα στις 11 έχουμε προγραμματισμένο Eurogroup. To καλύτερο είναι ότι έως την Παρασκευή πρέπει να δώσουμε 750 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ ενώ δεν έχουμε δεύτερο βρακί να αλλάξουμε. Μάλλον γι' αυτό αποτρελάθηκαν οι μανάδες με τα παιδιά-κρεμμύδια. Σου λέει κάπου πρέπει να ξεσπάσω. Δεν τους φτάνει ο άντρας τους, ξεσπάνε και στα σπλάχνα τους τώρα... Άκαρδες και ελεεινές θα της χαρακτηρίσω.

Η γυναίκα του Βαρουφάκη, η Δανάη, καλή θεατρίνα και του λόγου της... Επιτέθηκαν στο Βαρουφάκη λέει στα Εξάρχεια αντεξουσιαστές. Σηκώθηκε η τρίχα της ανύπαρκτής μου γάτας με το που το άκουσα. Φημολογείται ότι πήγαν να του ρίξουν κάτι αδέσποτες αλλά η Δανάη, το ντερέκι, την είδε εθνοφρουρά και αγκάλιασε το σύζυγο - οικονομολόγο - υπουργό του οίκου ανοχής, να κάπως έτσι:
Στο σημείο αυτό, έχω την ανάγκη να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους φιλεύσπαχνους δημοκράτες αντεξουσιαστές που δε μαλλιοτραβήχτηκαν με τη Δανάη. Σου λέει η Δανάη «Τι λες χρυσό μου. Στην καμπή της καριέρας του θα τον δείρεις; Κι αν μας ζητήσουν από κανά κυριλέ περιοδικό του εξωτερικού καμία φωτογραφιούλα; Γρατζουνισμένο δεν τον βγάζω στη δημοσιότητα. Άσε που δεν υπάρχει μία για πλαστικές στο μουτρίνι, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΩ». Κάπως έτσι ο Γιάνης την έβγαλε καθαρή από τη θεατρίνα... +Nastazia A  

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

  1. χαχαχα. Τι ωραία που τα λες! Φτάνει που γινόμαστε ρεζίλι στον κόσμο με το ανύπαρκτο οικονομικό μας πρόγραμα, να βγάζουμε και γρατζουνισμένους υπουργούς, ε δεν πάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ναι. θα ειμαστε μετά και ξεφτιλισμενοι και γρατζουνισμένοι

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το