Σάββατο 30 Μαΐου 2015

EPΩΤΗΜΑ ΜΑΙΟΥ ~ η δίκη του αιώνα (παρουσίαση αποτελεσμάτων)

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Φτάσαμε στο τέλος του μήνα και παρότι τον μήνα Μάιο ασχοληθήκαμε στο Ερώτημα Μαΐου με την δίκη της Χρυσής Αυγής που θα άρχιζε στις αρχές του μήνα, τελικά αυτό που είδαμε ήταν συνεχόμενες αναβολές με τελική αυτή, για αρχές Ιουνίου. "Η δίκη του αιώνα" όπως ονομάστηκε όμως, είναι γεγονός και εμείς μέσα από το Ερώτημα είχαμε την ευκαιρία να σφιγμομετρήσουμε τις προθέσεις του κόσμου αναφορικά με το αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, όπως θα δείτε και στο παρακάτω ενεργό γράφημα, νικητήρια απάντηση αναδεικνύεται με 51% η καταδίκη μελών και η διάλυση του κόμματος, ενώ η επιλογή της καταδίκης συγκεκριμένα μόνο όσων εγκλημάτισαν άγγιξε το 49% πράγμα το οποίο μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα βασικό συμπέρασμα: Ο κόσμος είναι μοιρασμένος και αναφορικά με την Χρυσή Αυγή και με τα εγκλήματα που τα μέλη φέρεται να έχουν πράξη αλλά και με την τύχη του κόμματος πιο συγκεκριμένα. Ουσιαστικά κρίνω πως το αποτέλεσμα 51-49 δεν φέρνει κάποια από τις δύο επιλογές ως νικήτρια, οπότε μένω στην μοιρασιά των απαντήσεων εν αναμονή και της έναρξης της πολύκροτης δίκης. Να σημειώσω πάντως πως το Ερώτημα και η ηλεκτρονική ψηφοφορία παραμένουν ανοιχτά και μπορείτε να τα ψηφίζετε καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης!

Επόμενο Ερώτημα θα έχουμε την Δευτέρα, 1η του Ιουνίου και θα είναι το τελευταίο λίγο πριν την ολική αναμόρφωση της ενότητας! Σας περιμένουμε!!! +Yanni Spiridakis


σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το