Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ~ στο discover greece η ελλάδα είσαι εσύ

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Δεν έχουν μείνει και πολλά για τα οποία μπορούμε να είμαστε πια περήφανοι για την πατρίδα μας. Ένα από αυτά που παράλληλα μπορούν να μας προσφέρουν θέσεις εργασίας και τεράστιο οικονομικό όφελος, είναι φυσικά ο τουρισμός.

Ο τουρισμός ανθεί στη χώρα μας εξαιτίας των όμορφων παραλιών, των σπουδαίων μνημείων της ιστορίας μας, της διάσημης διατροφής μας, του εξαιρετικού κλίματος, μα τίποτα από όλα αυτά δεν μπορούν να σταθούν χωρίς εμάς. Το ανθρώπινο δυναμικό αυτής της χώρας. Τους ανθρώπους που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Αν δεν εργάζεσαι σε κάποιον κλάδο του τουρισμού, τότε ασχολείσαι έστω και ασυναίσθητα με τον τουρισμό, έμμεσα. Αυτό είναι γεγονός. Αν όλοι οι πολίτες φροντίζαμε τους δρόμους και τις πλατείες μας, αν όλοι βοηθούσαμε τους τουρίστες να ξεπεράσουν τα εμπόδια της ελλιπής σήμανσης ή των κακών δρόμων, αν όλοι μπορούσαμε να προσφέρουμε ένα χαμόγελο και συνθήκες ξεγνοιασιάς για τους ανθρώπους που αποφασίζουν να περάσουν στην χώρα μας λίγες μέρες δαπανώντας σεβαστά ποσά.

Επειδή λοιπόν η τουριστική Ελλάδα, είμαστε εμείς, εδώ και 2-3 χρόνια έχουμε το εργαλείο να την διαφημίσουμε. Πρόκειται για την ιστοσελίδα Discover Greece. Μια φανταστική καινοτομία στην οποία ο ίδιος ο κόσμος ανεβάζει τις εμπειρίες του από την χώρα. Δείχνει τις φωτογραφίες του και διηγείται τις ιστορίες του. Γιατί έτσι η Ελλάδα δυναμώνει. Μέσα από τους ανθρώπους της!

Μπες και εσύ στο Discover Greece και διαφήμισε την χώρα σου τώρα που σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ! +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το