Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ανακοίνωση συνεργασίας με το θανος ευη koukfamily

Στο +yannidakis πιστεύουμε ότι ένας προβληματισμός έχει πολλές οπτικές και μπορεί να εκφραστεί από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Έτσι, από αυτόν τον μήνα ξεκινά ένα πρόγραμμα ανταλλαγής άρθρων με ορισμένα από τα κορυφαία και ποιοτικότερα ιστολόγια της Ελλάδας.

Κάθε Δευτέρα στις 18:00 θα έχουμε την ευκαιρία να διαβάζουμε ένα επιλεγμένο άρθρο από το σπουδαίο ιστολόγιο και πιο συγκεκριμένα το ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily το οποίο είναι ένα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό.

Πιο συγκεκριμένα, Το blog είναι ένα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο. Τα θέματά του είναι πολυποίκιλα. Εθνικά θέματα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Μουσικά video, Επιστημονικά, Ιστορικά, θέματα Παιδείας κλπ. Είναι σαν ένα περιοδικό ποικίλης ύλης. Φυσικά λόγω ευαισθησίας για την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία ίσως βρείτε πολλές αναρτήσεις που να έχουν σχέση με τα τόσο σοβαρά θέματα που απασχολούν όλους τους Ελληνες. Το ιστολόγιό είναι στις επάλξεις του αγώνα για την Πατρίδα μας σε όλους τους τομείς. Ημερομηνία δημιουργίας του 08-10-2008.

Η ενημέρωσή του είναι καθημερινή και συχνή μέσα στην ημέρα και σήμερα αποτελεί μία από τις πιο αξιόλογες φωνές στο ελληνικό διαδίκτυο. Σας προτρέπουμε να το επισκέπτεστε καθημερινά και ευχόμαστε καλή περιήγηση. +ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το