Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

YANNIDAKIS EXPANSION ~ παρουσίαση νέας δραστηριότητας

Ήταν αίτημα πολλών αναγνωστών. Ήταν στοίχημα δικό μου. Μόνο μου εμπόδιο, ο περιορισμένος χρόνος μου. Προσπαθώ, να τον νικήσω κι αυτόν. Το +yannidakis είναι εδώ για να μείνει, να εξαπλωθεί, να γιγαντωθεί και ο λόγος είναι πολύ απλός τελικά: Απευθύνεται αποκλειστικά σε υγιώς σκεπτόμενους πολίτες. Πολίτες που βαρέθηκαν να έρχονται αντιμέτωποι με αμάσητη τροφή -πολλές φορές αμφισβητημένων- ειδήσεων και αναζητούν την κρίση, την έρευνα, τον προβληματισμό. Αυτό δηλαδή που προωθεί το yannidakis, με έμφαση στην ποιότητα, όχι την ποσότητα.

Κάπως έτσι, οι προβληματισμοί αυξάνονται και παίρνουν πολλές μορφές.
  • Επιστρέφει το "σχόλιο της ημέρας" που κάθε μεσάνυχτα έδινε έναν τόνο καυστικού προβληματισμού στην είδηση της ημέρας.
  • Επιστρέφει το καθημερινό newsletter με όλο το καθημερινό περιεχόμενο της σελίδας, στα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Απλά στείλτε ένα μήνυμα στο yannidakis@gmail.com για την εγγραφή σας.
  • Ξεκινάει μία τρίτη δημοσίευση καθημερινά στις 18:00 με τίτλο "Προωθήσεις" η οποία αποτελεί το ξεκίνημα ενός προγράμματος ανταλλαγής άρθρων με ορισμένα από τα κορυφαία και ποιοτικότερα ιστολόγια της Ελλάδας. 
  • Παγιώνεται η πολυφωνία του yannidakis που θεωρώ πως είναι ο μόνος τρόπος να πετύχει κανείς έναν σφαιρικό προβληματισμό για τον αναγνώστη. Οι έντεκα συντάκτες της σελίδας είναι διαφορετικοί. Επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, άνεργοι, στοχαστές, φοιτητές, γονείς, αγωνιστές. Ο καθένας με τον τρόπο του θα σας προσφέρει καθημερινά στις 12:00 έναν προβληματισμό που αξίζει να διαβάσετε, που αξίζει να κοινοποιήσετε στους φίλους σας, που αξίζει να σταθείτε για να σκεφτείτε.
  • Και φυσικά, εσείς. Οι χιλιάδες αναγνώστες μας από όλο τον κόσμο που μας ακολουθείτε στα κοινωνικά δίκτυα και μας κρίνετε εκεί ή μέσω των μηνυμάτων σας. Η σελίδα βασίζετε στην δική σας κριτική σκέψη, την δική σας ενέργεια και τους δικούς σας προβληματισμούς.
Το yannidakis εξαπλώνεται και είστε όλοι καλεσμένοι. Ακολουθήστε το και μέσω email στο yannidakis@gmail.com και γίνετε ένα με εμάς! +Yanni Spiridakis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το