Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ~ γρουσούζικο ποδαρικό

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 

Με κέφι και ζωντάνια κάνω εγώ ποδαρικό σε αυτή την ενότητα του +yannidakis. Αυτό θα πει τιμή! Ναι, το παραδέχομαι. Είμαι 20 χρονών και ακόμα κάνω ποδαρικό στο μαγαζί του μπαμπά μου. Ε, καλά δε μιλάμε για τρελούς τζίρους. Ζούμε αξιοπρεπώς τους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Έχει τύχει να κάνω Πρωτοχρονιά με γρουσούζηδες και μάλιστα από το στενό συγγενικό περιβάλλον. Δεν ξέρω τι φταίει με αυτούς τους τύπους, αλλά δεν είναι να αλλάζει μαζί τους κανείς το χρόνο.

Εξομολογούμαι, εδώ, στο αγαπημένο μου ιστολόγιο, ότι όσες φορές μου έπεσε το φλουρί δεν ήταν καμιά ιδιαίτερα τυχερή χρονιά, έχει φάση όμως να δεις σε ποιον θα πέσει. Υπάρχει η αγωνία να βγεις εσύ ο «νικητής» της βασιλόπιτας μιας και το Πρωτοχρονιάτικο τζακ-ποτ δε σου πέφτει ποτέ!

Μιας και τώρα που γράφω είναι οι τελευταίες ώρες του 2015 θέλω να ευχαριστήσω θερμά αυτό εδώ το ιστολόγιο, το όποιο απαρτίζεται από θεσπέσιους συντάκτες και τους αναγνώστες που μας έχουν αγκαλιάσει με θέρμη και υποστηρίζουν την προσπάθειά μας. Το 2016 να σας φέρει 1. υγεία, 2. καλά γκομενικά (για τους ελεύθερους) και 3. λεφτά!!! +NastaziaA

3 σχόλια:

  1. Εγώ, πάντως, δεν "σταύρωσα" φύλλο για φύλλο χθές! Μόνο με καθαρό 21 κέρδιζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά Αναστασία!
    έχω μια ερώτηση στην φωτογραφία που έβαλες. Έκανες αναζήτηση στο όνομα Μητσοτάκης και βγήκε αυτό τυχαία ή αναζητούσες κάτι για το μέλλον της πολιτικής σκηνής;

    Για να συνεχίσω το σχόλιο του Βαγγέλη πάντως, εγώ έτυχα το φλουρί φέτος, αλλά ο τζόγος που ακολουθεί έως τώρα δείχνει ότι έπρεπε να το είχα χαρίσει κάπου αλλού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kalh xronia se oloys! Arketa me ta xristoygenniatika, synexiste opws panta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το