Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ~ σήμερα η χώρα ζει δύο παράλληλους κοσμους

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες των τελευταίων ετών. Είναι κάποια στοιχεία που δείχνουν πως σήμερα δεν απεργούν τα συνδικάτα και οι ψευτο-συνδικαλιστές και που το επίσημο κράτος πρέπει επιτέλους να φοβηθεί για την οργή του λαού. Ωστόσο, όπως θα καταλήξω παρακάτω, όλα είναι ουτοπίες και ανοησίες.

Η σημερινή μέρα έχει κάποια πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μία ημέρα που πράγματι μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως παρέλυσε το κράτος, αυτό το τετριμμένο δηλαδή που χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι υπερβάλλοντας, κλασικά! Βλέπετε, μιλάμε για μια πρωτόγνωρη εικόνα στα αστικά κέντρα με αγρότες, γιατρούς, δικηγόρους, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με την συμμετοχή να μεγαλώνει με καφετέριες, κέντρα διασκέδασης και πάει λέγοντας. Μία ημέρα που ένωσε μορφωμένους και βιοπαλαιστές, χαμηλοεισοδηματίες. Μια μέρα που ένωσε εκείνη τη μισή Ελλάδα που παλεύει ακόμα να διατηρήσει την επιχειρηματικότητα σε αυτή τη χώρα χωρίς κανέναν σύμμαχο.

Και από την άλλη: Η κυβέρνηση. Και όχι μια οποιαδήποτε κυβέρνηση, αλλά οι άνθρωποι που μέχρι πέρσι βρισκόντουσαν στους δρόμους αντιδρώντας σε πολύ πιο ήπια μέτρα που επίσης ήταν αντιλαϊκά. Αυτοί οι άνθρωποι κέρδισαν τον λαό και σήμερα ή μάλλον εδώ και έξι μήνες, τον προδίδουν με τον πιο βάναυσο και πρωτόγνωρο τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι θα ψηφίσουν οτιδήποτε καταστροφικό σκαρφίστηκαν ή πιέστηκαν να πράξουν και ύστερα θα έχουν το θράσος να συνεχίζουν να λένε πως εκπροσωπούν τον λαό.

Είπαμε, οι πολιτικοί είναι ψεύτες και διπρόσωποι. Αυτοί όμως που από τους δρόμους και τις πορείες ήρθαν στα έδρανα και στην ψήφιση του τέλος της χώρας, αυτοί λέγονται προδότες! +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το