Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ~ are you talking to me?

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 

Ο Απρίλιος για εμένα πάντα συνοδευόταν από αλλαγές. Απρίλιο ταξίδεψα πρώτη φορά στο εξωτερικό, Απρίλιο με φίλησε ένα αγόρι για πρώτη φορά... Γενικά μου έφερνε νέα πράγματα. Αυτή τη φορά, καλούμαι να αποδείξω ότι τραβώ γραμμή σε ορισμένα γεγονότα του παρελθόντος και πρέπει να φανώ δυνατή για εκείνους που με χρειάζονται την πιο κρίσιμη περίοδο... Μια περίοδο γεμάτη ανασφάλεια, πόνο για όσα μας συμβαίνουν και αισιοδοξία μιας και η μέρα μεγάλωσε και ο καιρός γλύκανε.

Τα όνειρά μου θα συντροφεύουν τη λαχτάρα να ζήσω τη νεανικότητά μου και να γίνω δημιουργική την ώρα που βρίσκεται σε οργασμό η άνοιξη. 

Παρά τις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες πρέπει να βασιζόμαστε στα ένστικτά μας. Το καλό θα είναι με το μέρος μας και δε θα μας κρατήσουν πίσω ούτε τα λίγα ευρώ, ούτε οι τζιχαντιστές, ούτε οι απώλειες προσώπων. Η ζωή είναι όμορφη για να χαραμίζουμε τον εαυτό μας σε όσα μας καταβάλουν ψυχολογικά. Να εκτιμάμε όσα έχουμε και να μην υποβιβάζουμε τους εαυτούς μας επειδή περνάμε δυσκολίες αυτή την περίοδο. Όλα ξεπερνιούνται με λίγη καλή θέληση και ο φόβος είναι εχθρός σε πεδία που υπάρχουν στέρεες βάσεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό οι βάσεις. Τα γερά θεμέλια δεν κατεδαφίζονται. Ούτε ο πιο ισχυρός σεισμός δεν τα καταστρέφει.

Να λυπόμαστε για όσα είχαμε τη δυνατότητα να αποτρέψουμε και από φόβο δεν το κάναμε!

Εύχομαι ο Απρίλιος να φέρει ηρεμία και να ζωντανέψει τις μίζερες ζωές μας με τα παρδαλά - ανοιξιάτικά του χρώματα όπως το κόκκινο από τις χιώτικες λαλάδες (τουλίπες)! +NastaziaA

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το