Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ~ ελλάδα αθάνατη πατρίδα μας

κείμενα προβληματισμού, από τα πιο εκλεκτά ιστολόγια της Ελλάδας

απόΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Γράφει η Μαίρη Καρά

     Η ΕΛΛΑΔΑ μας η γενέτειρα του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της Ανθρωπότητας ήταν στο στόχαστρο των
Σκοτεινών Δυνάμεων για γεωγραφική διαγραφή της από τον χάρτη του Πλανήτη! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ γέννημα θρέμμα αυτής της Ιερής Χώρας ήταν οι παραλήπτες συμβολαίου συνολικής δολοφονίας τους από  μανιακούς εγκληματίες της διεθνούς σιωνιστικής οργάνωσης!  Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ήταν ο στόχος και ο απώτερος σκοπός πλανητικού εκτοπισμού του στα άδυτα του Σύμπαντος, εξαιτίας του θανάσιμου μίσους των πρώην επικυρίαρχων της ΓΑΙΑΣ!
     Αυτά τα ανθρωποειδή με τα εγκληματικά ένστικτα  σχεδίασαν τον διαμελισμό των ΕΘΝΩΝ -αρχής γενομένης απ' το ελληνικό- εξαγοράζοντας τις ψυχές φιλόδοξων πολιτευτών. Αυτά τα καταραμένα  απόβλητα της ανθρώπινης γενιάς, επεδίωξαν να κυριεύσουν με ανορθόδοξες επεμβάσεις τις κυβερνήσεις των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. Αυτά τα πανούργα τέρατα με την τρομοκρατία και τις απειλές για διαγραφή της παράδοσης και της γενεαλογικής καταβολής του Ελληνικού Έθνους… δεν κατόρθωσαν να κάψουν το ΗΘΙΚΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ!
     Αιφνιδιάστηκαν οι λαοί απ' τους επίδοξους κατακτητές κι έστεκαν αμήχανοι μπρος στις απάνθρωπες επιθέσεις τους.  Ένας ανηλεής φόβος κατέλαβε το ΕΙΝΑΙ τους για την προστασία τους. Παρέλυσε το μυαλό και η ψυχή μη μπορώντας να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. Και η πατρίδα φάνταζε ανυπεράσπιστη μπρος στα έκθαμβα μάτια τους. Τα μαύρα σύννεφα της καταιγίδας έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό της απελπισίας τους. Ο κίνδυνος της εκμηδένισής τους πλησίαζε, απειλώντας να ξεσπάσει και να εξαφανίσει μαζικά την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ!
     Ο ΦΟΒΟΣ του κινδύνου είναι το ψυχολογικό εργαλείο που σπέρνει ο αντίπαλος, για να καθυποτάξει την ΘΕΛΗΣΗ του ανθρώπου. Σ' αυτήν όμως την φοβέρα οι αυτόνομοι ΛΑΟΙ έχουν να αντιτάξουν την ΠΙΣΤΗ στην πατρίδα τους και στο ΕΘΝΟΣ τους. Ο ανυστερόβουλος πατριωτισμός των λαών είναι πολύ πιο δυνατό εργαλείο, για την υπεράσπιση του πατρίου εδάφους, από κάθε άλλο αφύσικο δημιούργημα υψηλής τεχνολογίας, που διαθέτουν οι άθλιοι έμποροι των ΕΘΝΩΝ.
     Ποιο είναι το νόημα της λέξης ΠΑΤΡΙΔΑ ανά τους αιώνες και γιατί απαξιώθηκε στη νεοταξική εποχή; Από την εμφάνιση του Ανθρώπου στον Πλανήτη η στενή έννοια του όρου ΠΑΤΡΙΔΑ, αφορούσε το οικογενειακό περιβάλλον με τους γονείς, τα αδέλφια, το πατρικό σπίτι και τις πρώτες παιδικές εμπειρίες. Η ευρεία έννοια αφορούσε το σύνολο των κοινών παραδόσεων, ηθών, εθίμων και ιδανικών ενός λαού με κοινό χώρο διαβίωσης. Η λέξη ΠΑΤΡΙΣ έχει την ρίζα της στο ουσιαστικοποιημένο επίθετο «πατρίς φαία», που χωρά και την ΠΑΤΡΙΚΗ ΓΗ.
     Οι υποχρεώσεις των πολιτών είναι η υπεράσπιση των ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ και η τήρηση του Συντάγματος. Οφείλουν να είναι δημιουργικοί και να αποδεικνύουν την Πίστη τους στην Πατρίδα, όταν κινδυνεύει ακόμα και με αυτοθυσία. Το πιο σημαντικό καθήκον για την Πατρίδα είναι η ΕΝΟΠΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ για την ΑΜΥΝΑ της. Ο έντιμος πολίτης απέναντι στα δικαιώματα που του παρέχει η οργανωμένη Πολιτεία, υποχρεούται σε οικονομική συνεισφορά για τις δαπάνες του ΚΡΑΤΟΥΣ, συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες, διατήρηση και διάσωση της κοινής ΓΛΩΣΣΑΣ και της Εθνικής Συνείδησης.
     Σε αναγνώριση των υποχρεώσεων του Πολίτη μια ευνομούμενη Πολιτεία, τού παρέχει εγγυήσεις για την ασφαλή και άνετη οικονομική διαβίωσή του. Εξασφαλίζει δηλαδή τις απαραίτητες προϋποθέσεις για εργασία, μόρφωση, πνευματική και επαγγελματική δημιουργία και εξέλιξη. Επίσης περιφρουρεί τα δικαιώματα του πολίτη, φροντίζοντας να τον προστατεύει από εξωτερικούς κινδύνους με την ΕΘΝΙΚΗ προστασία. Είναι υποχρεωμένη ακόμα με Δημοκρατική διακυβέρνηση να είναι πηγή ασφάλειας και γαλήνης, διατηρώντας τους ΘΕΣΜΟΥΣ, τα ΗΘΗ και τα ΕΘΙΜΑ, ώστε ο συνετός ΠΟΛΙΤΗΣ να αναπτύσσει απρόσκοπτα τις ικανότητές του για την ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ.
     Με την δημιουργία ΕΘΝΩΝ και ΚΡΑΤΩΝ προστέθηκαν στην  έννοια της Πατρίδας η ΓΛΩΣΣΑ, η ΘΡΗΣΚΕΙΑ και η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Έθνος είναι μια κοινότητα ανθρώπων με κοινά ιστορικά βιώματα, καταγωγή, γλώσσα ή θρησκεία, πολιτισμό και εθνική συνείδηση. Η ύπαρξη του Έθνους προϋποθέτει την έννοια του "εμείς" την αποκρυστάλλωση δηλαδή της εθνικής ταυτότητας και ιδιαιτερότητας και την έννοια του "αυτοί", δηλαδή την διαφορά που υπάρχει σε μια άλλη εθνική ταυτότητα ή ετερότητα. Η έννοια του ΚΡΑΤΟΥΣ αποτελείται απ' τον ΛΑΟ, την ΧΩΡΑ δηλαδή την έκταση, την ΕΞΟΥΣΙΑ, δηλαδή να νομοθετεί και να επιβάλλει την εκτέλεση των Νόμων.
     Η ΓΛΩΣΣΑ είναι το σύνολο των φραστικών μέσων του ανθρώπου, που εκφράζει τα νοήματά
του. Η  μητρική γλώσσα δημιουργεί την γλωσσική κατάκτηση, επειδή τα άτομα της κοινότητας μαθαίνουν την γλώσσα τους μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ είναι το σύνολο των δοξασιών που αναφέρονται στην ύπαρξη του Θεού και ρυθμίζουν την σχέση του ανθρώπου με τον Θεό. Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ είναι η αποδοχή και η βίωση των στοιχείων μιας συγκεκριμένης εθνικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, που συγκροτούν την κουλτούρα, την Ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά ενός ΛΑΟΥ.
     Ο Ελληνικός λαός που εμφορείται από αυτά τα ΙΔΑΝΙΚΑ, ποτέ δεν επέτρεψε στους εχθρούς του να επιβουλεύονται τα κεκτημένα του. Είχε όμως την ατυχία να κυβερνιέται από απάτριδες πολιτικάντηδες, που για προσωπικούς τους λόγους έγιναν επίορκοι και παραχώρησαν μέρος της Ελληνικής Ακεραιότητας, με αντάλλαγμα την πολιτική τους καριέρα. Τις τραγικές συνέπειες της προδοτικής στάσης τους τις βίωσαν όλοι οι Έλληνες τα χρόνια της ΚΡΙΣΗΣ, μα τώρα πια φυσάει ο άνεμος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που  την τρέπει σε άτακτη υποχώρηση εντός της ΑΒΥΣΣΟΥ!
     Ποιος λοιπόν θα υλοποιήσει το ΟΡΑΜΑ όλων των Ελλήνων; Αυτό είναι το θεάρεστο έργο των προστάτιδων Δυνάμεων του Ελληνισμού, που σαν ακοίμητοι φρουροί προετοίμαζαν τις συνθήκες για την εξολόθρευση των ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ… Η Ιστορική στιγμή της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ της Σωτηρίας όλων των λαών πλησιάζει, αφού οι παγκόσμιες εξελίξεις αποδεικνύουν πως βαίνουν προς την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το