Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ~ τι small, τι large...

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία για τα plus size μοντέλα. Οι αντιδράσεις του κόσμου, στη θέα των ζουμερών γυναικών με τις πληθωρικές καμπύλες, δεν θα λέγαμε ότι είναι οι καλύτερες. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολύ αιχμηρά σχόλια για το παρουσιαστικό των συγκεκριμένων γυναικών, που ξεπερνούν τα όρια της κακοπροαίρετης κριτικής και περνάνε σε εκείνα της προσβολής.

Είναι λογικό, από τη στιγμή που υπάρχουν καθημερινές γυναίκες με παραπάνω κιλά, να υπάρχουν και μοντέλα ανάλογου σωματότυπου για τη διαφήμιση ρούχων και εσωρούχων, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλες των γυναικών, ανεξαρτήτως νούμερου. Τα σκελετωμένα καχεκτικά πρότυπα δεν συμβαίνουν ούτε στο hollywood.

Καλώς η κακώς, δεν γεννήθηκαν όλες οι γυναίκες αψεγάδιαστες, με κοιλιά πλάκα και νούμερο ρούχων small. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός ακριβώς επειδή είναι αυτός που είναι. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κάνει τους άλλους να νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους και τω σώμα τους. Ας μην αναπαράγουμε ρατσιστικές συμπεριφορές και προσωπικά κόμπλεξ, γιατί το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δείχνουμε το ποιόν του χαρακτήρα μας. Πείτε «όχι» στον κοινωνικό ρατσισμό, αγαπήστε το σώμα σας!+el.gk.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το