Κυριακή 17 Απριλίου 2016

YANNIDAKIS ~ παρουσίαση νέου μέλους

Τι καλύτερο για μια Κυριακή από το να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα και να αποφορτίζεις το κλίμα με ευχάριστα γεγονότα. Ίσως αυτό να μην συνάδει με το κλίμα προβληματισμού που περνάμε εδώ στο +yannidakis τι κι αν όμως αυτά τα ευχάριστα νέα πρόκειται να εμπλουτίσουν τον μέγιστο στόχο των προβληματισμών;

Ο Μάιος -λοιπόν- αναμένεται να αποδειχθεί ο πιο ιδιαίτερος μήνας για τη σελίδα, αφού για πρώτη φορά το 2016 θα καλωσορίσουμε μία νέα συντάκτρια, συνεχίζοντας την πολιτική των τελευταίων ετών κατά την οποία το yannidakis φιλοξενεί κείμενα νέων, ταλαντούχων, καλλιεργημένων ατόμων με άποψη, γνώμη και προβληματισμούς.

Το +yannidakis καλωσορίζει σήμερα την +Elena Alefantinou μία κοπέλα που έρχεται με ιδιαίτερες και έντονες ανησυχίες για να προβληματίσει το αναγνωστικό μας κοινό. Η Έλενα είναι αμιγώς κρητικιά, αφού γεννήθηκε στο Ηράκλειο, σπούδασε στο Ρέθυμνο και ζει σήμερα στα Χανιά! Λόγω τιμής αν είχε σχέσεις και με το δικό μου αγαπημένο κομμάτι της Κρήτης -το Λασίθι- θα της έφτιαχνα μια ειδική ενότητα για τη Μεγαλόνησο!
Η Έλενα έχει σημαντικές σπουδές στην Φιλολογία με ειδίκευση την μουσικολογία, την θεατρολογία και την ιστορία του θεάτρου και του κινηματογράφου, όμως εδώ και καιρό οι τρέχουσες πολιτικές και κοινωνικές καταστάσεις, την έχουν "αναγκάσει" να είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα καυτηριάζοντας με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο την επικαιρότητα.

Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει στο yannidakis. Επηρεασμένη από τα δημοφιλέστερα hashtags θα τα σχολιάζει με τον δικό της τρόπο σε μία ολοκαίνουρια ενότητα του yannidakis. Παράλληλα, είναι η Έλενα η εκλεκτή που ξεπαγώνει την ενότητα των Συνεντεύξεων μετά από το 2013 και κάθε μήνα θα μας φέρνει αυτούσιες τις απόψεις κάποιου σημαντικού προσώπου. Η Έλενα επιφορτίζεται και με έναν από τους καθημερινούς Προβληματισμούς στους οποίους θα μας μεταφέρει τους δικούς της προβληματισμούς.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την Έλενα σε μία οικογένεια που απαριθμεί πλέον 13 μέλη και με τα οποία το +yannidakis θα κλείσει τον Μάιο τα δέκα του χρόνια, αλλάζοντας ύφος, όψη, εμφάνιση, συχνότητα και τακτική. Λέμε από τα προηγούμενα χρόνια να κρατήσουμε την ποιότητα και... τους προβληματισμούς μας! +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

7 σχόλια:

  1. Καλή αρχή Έλενα!!! Καλώς ήρθες στο yannidakis, έχεις πολλά να προσφέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Έλενα έφερε ήδη την αύρα της στο yannidakis. Μετά το Πάσχα, όλοι θα γίνουμε μάρτυρες μιας σημαντικής αλλαγής, όσο για την ίδια, πρώτο της κείμενο θα είναι την Τρίτη του Πάσχα, 3/5 στις 18:00..!

      Διαγραφή
    2. Αναμένουμε με αγωνία τόσο την αρχή της Έλενας, όσο και την αλλαγή του yannidakis! Νέα ξεκινήματα, λοιπόν, πάντα καλοδεχούμενα!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το