Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ~ ζήσε μάη μου, να φας... κοψίδι

κείμενα προβληματισμού, από τα πιο εκλεκτά ιστολόγια της Ελλάδας

απόMy way...

Γειά χαραντάν
δικοί μου και δικές μου... 3 του Μάη λέει το ημερολόγιο μα το στομάχι αναγνωρίζει την μέρα όχι ως τρίτη του Πάσχα, αλλά ως τρίτη Μου Κου., που σημαίνει τρίτη μέτα κοψιδίου (όπως λέμε μετά Χριστόν...).
 Φάγαμε, σκάσαμε και οσονούπω θα πλαντάξουμε! Όλη η χώρα του δωσε και κατάλαβε! Τι αρνιά, τι κοκορέτσα (sic), τι κοντοσούβλια, τι μπύρες, τι σαλάτες και εν τέλει τι...κοιλάρες (ανακατεύτηκα γμτ...). Τα σουπερμάρκετ στέναξαν, οι σούβλες... ζαλίστηκαν από το γύρισμα, αλλά οκ στο τέλος ήπιαμε μια σόδα και...στρώσαμε.

Και τώρα τι, αγαπημένοι μου εν κρεατικώ αδερφοί??? Τώρα τα κεφάλια μέσα. Αφού φάγαμε, ήπιαμε ήρθε η ώρα να τον...πιούμε! Έρχονται φόροι, ΦίΠιΑδες 24 τοις εκατό, αυξήσεις σε τιμολόγια, μειώσεις στους μισθούς και πάει λέγοντας.
 Άμεσα και γρήγορα πριν...σφίξουν οι ζέστες!  Γιατί μετά θα κάνει τα μπάνια του ο λαός ρε παιδάκι μου. Μην έχουμε τέτοιου είδους ποταπά θέματα να μας απασχολούν.

 Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, μη μου αγχώνεστε... Οι γυναίκες θα βγάλουν έξω τα κάλλη τους, οι άτριχοι νεανίες τα γεροδεμένα κορμιά τους, ο Καμμένος θα συνεχίσει να φοράει την παραλλαγή του και ο Τσίπρας με τον Κυριάκο θα τσακώνονται σαν γάϊδαροι σε ξένο αχυρώνα.
Και επειδή είναι αργά και έχω και ανοιχτό το φως (ευτυχώς που τίθεται σε εφαρμογή το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ-σωθήκαμε-πέσαμε από την Ακρόπολη και βρήκαμε και πορτοφόλι-κερδίσαμε το Τζοκερ), λέω να σας αφήσω. Και μην ξεχνάτε.... Μέχρι την επόμενη φορά, γειά σας και τα δέοντα στη κυρία μαμά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το