Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΣΧΑ ~ το πέρασμα στο νέο yannidakis έφτασε!

Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Χριστός Ανέστη! Με πολύ μεγάλη χαρά σήμερα θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο νέο yannidakis! Μία αλλαγή που ξεκινάει σήμερα πολύ απλά γιατί με αυτόν τον τρόπο πολλοί συμβολισμοί βρίσκουν εφαρμογή σε ένα μεγάλο εγχείρημα για εμάς.

Το yannidakis του Πάσχα, δηλαδή του περάσματος σε μία νέα μορφή, με νέους στόχους, νέες επιδιώξεις και νέες δραστηριότητες. Από σήμερα, ξεκινάμε πιο δυναμικά με πολλές καθημερινές αναρτήσεις αλλά και άμεσους σύντομους προβληματισμούς στην επικαιρότητα και ότι άλλο αποτελεί ποιοτικό ερέθισμα στην καθημερινότητα μας.

Το yannidakis των 10 χρόνων! Ναι! Αυτόν τον μήνα το yannidakis κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο. Από το 2006 μέχρι σήμερα έχουμε περάσει πολλά. Την αναγνώριση, την απαξίωση, την αμφισβήτηση, τον σεβασμό. Συμφωνήσαμε, συμμαχήσαμε, συγκρουστήκαμε. Πάνω από όλα όμως, μιλήσαμε ελεύθερα, επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης και της άποψής μας. Με ψηλά το κεφάλι και καθαρό το... κούτελο, αυτόν τον μήνα θα γιορτάσουμε τα δέκα μας χρόνια με διάφορες δραστηριότητες στις οποίες σας προσκαλούμε εκ των προτέρων!

Το yannidakis που όλοι μας είχατε ζητήσει! Με νέα πιο φωτεινή εμφάνιση, χρώματα και γραμματοσειρά, νέες ενότητες, νέες στήλες, περισσότερα κείμενα, πιο κοντά στην επικαιρότητα, με ειδική θεματολογία πάνω στις τέχνες, την επιστήμη, την τεχνολογία κ.α. Με δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην ροή των κειμένων και ακόμα πιο άμεση αλληλεπίδραση με τα κοινωνικά δίκτυα.


προβληματισμοί στο yannidakis
Εγώ και οι 13 συνεργάτες μου ξεκινάμε μία προσπάθεια με γνώμονα την ποιότητα και την συνέπεια. Και σε αυτήν την προσπάθεια καλούμε εσάς, τους αναγνώστες του yannidakis. Κοινοποιήστε τα κείμενα μας και κάντε το yannidakis μεγαλύτερο. Γιατί η διάδοση μιας είδησης απευθύνεται σε όλους, η διάδοση ενός προβληματισμού όμως... απευθύνεται μόνο σε υγιώς σκεπτόμενους αναγνώστες: εσάς!  +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

2 σχόλια:

  1. Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα σε ολους τους συνεργατες και σε σενα προσωπικο φιλε Γιαννη.

    Σας ευχομαστε υγεια κι ευτυχια προσωπικη και οικογενειακη.
    Το ανανεωμενο πανεμορφο ιστολογιό σας θα μας βρισκει παντα κοντα σε μια συνεργασια και φιλία που ελπιζουμε να κρατησει πολα χρόνια.

    Ο διαχειριστης και οι συνεργατες του ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Θάνο Αληθώς Ανέστη και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σε καλωσορίζω στη νέα ανανεωμένη σελίδα του yannidakis και σου υπόσχομαι πως θα αποτελέσει φάρο ενέργειας και προβληματισμού στον χώρο!

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το