Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ~ ξεκινάμε με τις πραγματικές θεωρίες του θρύλου

ο ελληνικός διαδικτυακός χώρος της "επιστήμης" του Batman

ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Αυτήν την εβδομάδα θα ήθελα να σας κατατοπίσω λίγο με την ενότητα, η οποία από εβδομαδιαία γίνεται μηνιαία και θα δημοσιεύεται κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα στις 12:00 ο σκοπός είναι πολύ απλός και ουσιαστικός.

Αποφάσισα να ακολουθώ την Bat-επικαιρότητα λίγο πιο διακριτικά και όχι να σας μεταφέρω οτιδήποτε άμεσο ή έμμεσο αφορά τον ήρωα. Τον ρόλο αυτής της κάλυψης άλλωστε έχει αναλάβει το αξιόπιστο "Batfamily ி Heroes & Villains ி Greece" που πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά στο να μεταφέρει κάθε τι καινούριο και προτείνω σε όλους να κάνουν Like.

Η μηνιαία συχνότητα της ενότητας θα μου επιτρέψει να συνεχίσω τις θεωρίες από τον θρύλο με περισσότερη ευχέρεια στο να εμβαθύνω στην ψυχοσύνθεση του Σκοτεινού Ιππότη και των χαρακτήρων που απαρτίζουν το περιβάλλον. Άλλωστε όπως συνηθίζω να λέω, ο θρύλος του Batman μπορεί να εφαρμόζεται στην καθημερινότητα του μέσου ανθρώπου σε επίπεδο ψυχολογικό και φιλοσοφικό.

Ο Batman μπορεί να αναλυθεί τόσο πολύ όσο και η ανθρώπινη πολυπλοκότητα, οπότε... μείνετε συντονισμένοι! +Yanni Spiridakis 

ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

SUICIDE SQUAD
Σταμάτησα να βάζω trailers της ταινίας όταν αυτά έγιναν πιο πολλά κι απ' τον χρόνο που μένει μέχρι να κάνει πρεμιέρα η ταινία. Άσε που κάθε μέρα έχουμε καινούρια. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να τα δείτε, ακολουθήστε αυτήν εδώ τη λίστα.

JUSTICE LEAGUE ACTION
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς κινουμένων σχεδίων με όλη την ομάδα, η οποία αναφέρεται σε μικρότερες ηλικίες. Από αυτό που είδαμε βρίσκονται οι σημαντικότεροι σύμμαχοι και αντίπαλοι του Σκοτεινού Ιππότη σε μία σειρά που όπως λέει και το όνομα, θα έχει πολύ δράση!

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS)


ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Το ενδιαφέρον του ήρωα έχει επικεντρωθεί στα τελευταία τεύχη των Detective Comics. Όσο όλοι ασχολούνται με το Suicide Squad και αν ο κινηματογράφος εξελίσσει τον ήρωα, ο στρατηγός Cane ανέλαβε να φτιάξει στρατό υπέρ της προάσπισης της πατρίδας, αλλά και εναντίον του Batman και εφόσον έλαβε αρνητική απάντηση από την κόρη του στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν εκείνη -ως Batwoman- ανέλαβε να εκπαιδεύσει τους λίγους αλλά έμπιστους συμμάχους του Σκοτεινού Ιππότη σε έναν πόλεμο του οποίου η πρώτη μάχη είχε σαν ηττημένο τον Batman... Μην χάσετε τα τεύχη Detective Comics #934 #935 #936 αλλά και το #937.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ
Βρείτε εδώ εικονογραφημένες ιστορίες με τον Batman και τους άλλους χαρακτήρες του θρύλου και ακολουθήστε τις μήνα προς μήνα.

DC THE NEW 52
Οι τελευταίες σειρές όλων των εικονογραφημένων του Batman και των υπολοίπων χαρακτήρων του θρύλου.

DC UNIVERSE
Διάφορες δευτερεύουσες ιστορίες με τον θρύλο του Batman και τους συμμάχους του

TOP RATED
Βρείτε εδώ τις πιο πολυδιαβασμένες ιστορίες, τα κλασικά εικονογραφημένα καθώς & τα καλύτερα σύγχρονα από τις περιπέτειες του Batman και των άλλων χαρακτήρων του θρύλου.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το