Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ~ καλοκαιρινές αποδράσεις

 you've got to take this moment στο +yannidakis
Δεν τίθεται θέμα αναλγησίας, αλλά θέμα ότι δεν υπάρχει χρόνος και ενδεχομένως και χρήμα για να αποφασίσεις που θα πας φέτος διακοπές, όσο κι αν το επιθυμείς.

Όταν κανονίζεις διακοπές υπάρχει η ίντριγκα του πρώτου ραντεβού. Η μόνη διαφορά με τα πρώτα ραντεβού είναι πως οι διακοπές θα έχουν σίγουρα επιτυχία γιατί θα γνωρίσεις ένα νέο μέρος που δεν είχες επισκεφθεί ξανά και θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό σου.

Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός ότι είναι μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες -αν πρόκειται για νησί- δε μειώνουν τις τιμές τους, μονάχα κάνουν ορισμένες προσφορές οι οποίες είναι πολύ περιορισμένες και πρέπει να είσαι συντονισμένος στη σελίδα της κάθε ακτοπλοϊκής για να πετύχεις τη σούπερ προσφορά!
Από κοντινά, στην Αθήνα, σημεία θα προτείνω την Αίγινα και την Άνδρο! Η Αίγινα έχει μια ήρεμη δύναμη. Πράσινα τοπία και γαλανά νερά είναι τα πρωταρχικά στοιχεία που παρατηρεί ο επισκέπτης. Φοβερό σημείο για εκδρομή με επιβλητικό τοπίο είναι ο Άγιος Νεκτάριος που συνδυάζεται η ομορφιά του τοπίου με την πίστη και προσδίδει ένα αγνό στοιχείο στο σύνολο.

Η Άνδρος από την άλλη, είναι ένα νησί με εξίσου πλούσια φυσική ομορφιά και με χαλαρή ζωή. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή και έχει υπέροχες ακρογιαλιές. Το μόνο κακό είναι οι ατελείωτοι χωματόδρομοι που κάνουν την πρόσβαση. Το βράδυ το «Μπατσί» ζωντανεύει και γεμίζει κόσμο έτοιμο να περάσει ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ.

Οικονομικό νησάκι με τέλειο φαγητό και παραλίες που θα ζήλευαν όλα τα εξωτικά νησιά του πλανήτη είναι η Μήλος. Το μαγευτικό «Κλέφτικο», που έχεις πρόσβαση μόνο με καΐκι, σου κλέβει κυριολεκτικά την καρδιά. Καθαρό τοπίο με γαλαζοπράσινα νερά που καθρεφτίζουν το πρόσωπό σου!

Όπου κι αν πάτε συμφέρει να ζητήσετε προσφορά από ένα ταξιδιωτικό γραφείο λέγοντας στους υπεύθυνους το «μπάτζετ» που διαθέτετε. +Nastazia A 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το