Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ~ πρωτότυπο vs αντίγραφο

χαιρετώ τα science nerds του +yannidakis
Με τη μόδα δεν είμαι πολύ σχετική. Αρκούμαι στο να φοράω ότι μου ταιριάζει και με κάνει να νιώθω άνετα. Παρόλα αυτά ξέρω τι κυκλοφορεί στην αγορά, και δεν θα έλεγα ότι είμαι ενθουσιασμένη. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι όλοι μοιάζουν με όλους, και εννοώ εξωτερικά. Βλέπεις σε όλες τα ίδια παπούτσια, τα ίδια μαγιό, τα ίδια μαλλιά, τα ίδια νύχια! Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποια πράγματα τόσο κοινά, όπως ένα ζευγάρι παπούτσια, να καταλήξουν τελικά να φαντάζουν τόσο ξεχωριστά που όλοι πρέπει να τα αποκτήσουμε!

εμφάνιση, εξωτερικά, ομοιότητα
Σίγουρα όλες θεωρούμε τον εαυτό μας ξεχωριστό. Μπορεί να μην το δηλώνουμε ανοιχτά, αλλά σίγουρα το πιστεύουμε, και με κάθε ευκαιρία φροντίζουμε να το δείχνουμε. Και αυτό είναι γεγονός. Είμαστε όντως ξεχωριστές, κάθε μία από εμάς με τον δικό της τρόπο, και αυτή ακριβώς είναι η ουσία. Και για να μιλήσω με βάση την επιστήμη, η πιθανότητα να γεννηθεί ένας άνθρωπος σαν τον εαυτό μας, με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τον συγκεκριμένο σωματότυπο και το συγκεκριμένο dna είναι 1 στα 400 τρισεκατομμύρια! Βέβαια, το πήγα πολύ μακριά, αλλά θέλω μέσα από όλα αυτά να καταλήξω στο εξής: γιατί εφόσον η σοφότερη όλων μητέρα Φύση μας έκανε τόσο ξεχωριστούς, εμείς να προσπαθούμε να είμαστε ίδιοι;

Που χάθηκε η διαφορετικότητα μας; Την πετάξαμε πάνω σε μια κρίση ανωριμότητας; Την φυλάξαμε για κάποιον ξεχωριστό, ή μήπως μας την πάτησε το τρένο; Οεο;;;+el. gk. 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το