Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

YANNIDAKIS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ~ παρουσίαση νέας μορφής σελίδας

Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Εχθές αναφέρθηκα πολύ αναλυτικά σε μία αποτίμηση της προσπάθειας που έγινε, στο ότι η σελίδα αλλάζει ώστε να εξυπηρετεί εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται. Τους καθημερινούς και σταθερούς αναγνώστες της εδώ και χρόνια.

Έτσι, η αλλαγή που θα έχει ισχύει από αύριο Δευτέρα, 1η του Αυγούστου θα έχει ξεκάθαρο στόχο να μαζέψει τις ενότητες με σκοπό να απορριφθούν όλες εκείνες που δεν εξυπηρετούσαν τον ωφέλιμο προβληματισμό και να συμπτυχθούν άλλες με τρόπο που θα προσφέρουν ποιοτικότερο αποτέλεσμα στον στόχο αυτόν.

Έτσι, από αύριο οι προγραμματισμένες μας ενότητες μειώνονται σε δύο κάθε ημέρα.
* Από Δευτέρα ως Παρασκευή, ο Προβληματισμός της ημέρας στις 12:00
* Και τα Σαββατοκύριακα στις 12:00 επιλεγμένες μηνιαίες ενότητες.
* Παράλληλα, από Δευτέρα ως Παρασκευή τα μεσάνυχτα στις 24:00 το σχόλιο της ημέρας, ενώνεαι με το Hashtag της ημέρας και θα αποτελείται από ένα σχόλιο/προβληματισμό πάνω στην πιο διάσημη είδηση της ημέρας, κρίνοντας από τα κοινωνικά δίκτυα και την επικαιρότητα της ημέρας.
* Ενώ τα Σαββατοκύριακα στις 24:00 θα ασχολούμαστε με έναν Εικονικό Προβληματισμό που κάθε φορά θα αφήνει στην άκρη τα (πολλά) λόγια και θα προβάλλει εικόνες αρκετές για να πετύχουν τον... απαιτούμενο Προβληματισμό.

Το +yannidakis με το γνωστό σύνθημα, "έμφαση στην ποιότητα, όχι την ποσότητα" συνεχίζει δυναμικά να υπηρετεί τον ωφέλιμο προβληματισμό έχοντας στις τάξεις του μία ομάδα ανήσυχων ανθρώπων, που έχω την χαρά να ονομάζω συντάκτες μου. Παιδιά νέα που βιώνουν την έλλειψη προοπτικής στην ζωή τους, βιοπαλαιστές που αντιμετωπίζουν τις αντίξοες συνθήκες στην ανάπτυξη της οικογένειας τους, μετανάστες που ζουν με τον δικό τους τρόπο την ξενιτιά.

Από αύριο το καινούριο yannidakis είναι το παλιό καλό yannidakis, αυτό στο οποίο είστε όλοι καλεσμένοι! +Yanni Spiridakis 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το