Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

σχόλιο τετάρτης για την #aigina και την ανάγκη μας για τραγωδίες

Η ΕΙΔΗΣΗ
Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι τελικά ο τραγικός απολογισμός σύγκρουσης βάρκας που μετέφερε παραθεριστές με ταχύπλοο σκάφος στην Αίγινα.
ΤΟ HASHTAG
#aigina
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Θα μπορούσε να είναι -και είναι- ένα απλό τυχαίο ατύχημα με 4 νεκρούς. Όμως στην Ελλάδα ΑΥΤΗ δεν είναι και δεν μπορεί να είναι.
Βλέπετε, είναι παραδοσιακά μια περίοδος που ακόμα και οι τρομοκράτες παίρνουν άδεια. Είναι μια περίοδος που το μόνο άσχημο που μας συμβαίνει, είναι οι πυρκαγιές. Αν εξαιρέσεις ορισμένους τίτλους περί ΕΝΦΙΑ και κάτι ψόφια, ούτε μέτρα λαμβάνει κανείς αυτές τις μέρες, ούτε επίπονο δείχνει να είναι το... μνημόνιο.
Μια τραγωδία όμως με 4 νεκρούς σε ένα καθαρά τουριστικό φόντο είναι υπερβολή ακόμα και για την Ελλάδα.
Το φοβερό και τρομερό όμως ξεκινα κάπου εδώ αφού στην Ελλάδα έχουμε ανάγκη για αίμα και για τραγωδίες. Μπορεί στις διακοπές να αποπροσανατολιζόμαστε, όμως η ανάγκη παραμένει. Κι αν βρίσκουμε μια αφορμή για να ικανοποιήσουμε αυτήν την υποβόσκουσα ανάγκη, τότε του δίνουμε και καταλαβαίνει απ' την υπερβολή.
Σε κάθε περίπτωση και αφού θα παρακολουθήσουμε εξονυχιστικά όλη την πορεία της υπόθεσης, θα πρέπει να δούμε πως ο πανάκριβος Λυκουρέζος θα μπορέσει να κάνει ξανά το δικηγορικό του θαύμα ρίχνοντας στα ρηχά έναν κωλόγερο δολοφόνο αθώων ψυχών. Αυτό ναι, θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε...
+Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το