Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

σχόλιο τρίτης για τον #gianniotis και το τυχαίο άθλημά του που ενίοτε μας κάνει περήφανους

Η ΕΙΔΗΣΗ
Με μια προσπάθεια που συγκίνησε τον απανταχού Ελληνισμό ο 36χρονος Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 10 χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς του Ρίο.
ΤΟ HASHTAG
#gianniotis
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Πρώτα απ' όλα θυμάμαι πόσο είχα στεναχωρηθεί στο Λονδίνο, όταν για πολύ λίγο δεν μπήκε στα μετάλλια. Ο Γιαννιώτης είναι εδώ και χρόνια μια κλασική αξία αντοχής και ικανότητας και το ολυμπιακό μετάλλιο θα έπρεπε να είναι ήδη στη συλλογή του.
Άσε, που εγώ λέω πως και πάλι ήταν άτυχος όταν τερμάτισε πρώτος χωρίς να πάρει χρυσό μετάλλιο.
Έχει δε, ενδιαφέρον να αναφέρω πως ένας παππούς μου έλεγε προχθές, αν είχαμε κανέναν καλό αθλητή στην κολύμβηση. Εγώ επειδή θυμόμουν τον Γιαννιώτη του μίλησα για την ανοιχτή θάλασσα και εκείνος δικαιωμένος ανέφερε πως η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει αθλητές στην θάλασσα. Είχε δίκιο!
Και τώρα, τι;
Η ανοιχτή κολύμβηση, οι κρίκοι, η σκοποβολή, αθλήματα άγνωστα που κατά καιρούς όλο και κάποιο ελληνικό αστεράκι ξεπηδά για να μας κάνει περήφανους, πρέπει κάπως να προσεχθούν. Είναι η στιγμή που όλοι μιλούν για την... πολιτεία. Μα, ποια πολιτεία; Αυτή που δεν μπορεί να στηρίξει ούτε ένα στοιχειώδες σχολείο; Όχι. Η απάντηση είναι οι χορηγοί. Βρείτε σε αυτά τα παιδιά χορηγούς. Μόνο έτσι θα λάμψουν!
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το