Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

σχόλιο τετάρτης #korakaki πόσο δευτερεύων είναι τελικά ο αθλητισμός;

Η ΕΙΔΗΣΗ
Με  χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού έγραψε το όνομα της η Άννα Κορακάκη αφού μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι κατέκτησε το χρυσό στα 25μ. πιστόλι. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης έγινε έτσι η πρώτη αθλήτρια από τη χώρα μας η οποία καταφέρνει σε μία διοργάνωση να κατακτήσει δύο μετάλλια.
ΤΟ HASHTAG
#korakaki
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Δεν είναι ότι το πήρε κόντρα σε μια γερμανίδα, δεν είναι ότι ήταν το πρώτο Χρυσό στην φετινή Ολυμπιάδα, δεν είναι καν ότι ήταν εκείνη που κατάφερε να μας θυμίσει πως είναι να είσαι εθνικά περήφανος, είναι ότι εξαιτίας της όλη η πολιτική δυσωδία στη χώρα μας έπεσε στα πόδια της για να κόψει ο καθένας πρώτος το νήμα του εντυπωσιασμού, την ίδια ώρα που οι αθλητικές υποδομές και η αθλητική παιδεία εκμηδενίζονται στον βωμό των παράπλευρων απωλειών της κρίσης και των μνημονίων, ως... δευτέρουσες ανάγκες για μια κοινωνία.
Και αλήθεια, αναρωτιέται κανείς: Είναι ο αθλητισμός τελικά δευτερεύουσα ανάγκη σε μία κοινωνία; Πριν απαντήσετε, ακούστε την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου στην απονομή του χρυσού μεταλίου...
+Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το