Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

σχόλιο πέμπτης #superleague ποιος ευθύνεται για το χάος του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Η ΕΙΔΗΣΗ
Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Συνεπώς, η έναρξη της Super League αναστέλλεται τουλάχιστον για τρεις αγωνιστικές, δεδομένων και των υποχρεώσεων της εθνικής Ελλάδας. Πιθανότατα το πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου.
ΤΟ HASHTAG
#superleague
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Έχω γράψει πόσο αηδιασμένος είναι με το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως δεν είναι τρομερό που επιβεβαιώνομαι κάθε φορά;
Για παράδειγμα... Κοιτάξτε πως άφησαν και φέτος ένα ολόκληρο καλοκαίρι να περάσει ανεκμετάλλευτο για να φτάσουν τις παραμονές να βγάλουν όλη τη χολή, την εχθρότητα και τα πείσματα τους τινάζοντας στον αέρα την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Τους ξέρουμε ποια πολύ καλά. Είναι οι εγκληματίες που ασχολούνται με τον ελληνικό αθλητισμό και μην με κατηγορήσετε ότι χρησιμοποιώ υπονοούμενα. Αυτό στο οποίο εγκληματούν είναι οι ίδιες οι ομάδες που κατέχουν και οι ανόητοι οπαδοί που τις ακολουθούν...
Και από κει και πέρα, οι διοικητές του αθλητισμού γενικά. Ο Υπουργός και ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Αμφότεροι ανέλαβαν τα αξιώματά τους με πολλές περγαμηνές και υποσχέσεις. Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι επί των ημερών τους θα αλλάξουν πολλά, όπως η βία, η οργάνωση, η νομοθεσία, η νοοτροπία και αντί να κάνουν μισό βήμα προς τα κει, τα τίναξαν όλα στον αέρα για να αρχίζουν να τσακώνονται και να τοποθετούν παντού αδιέξοδα.
Με τέτοια διοίκηση, τι απαιτήσεις μπορούν να έχουν από τον απλό φίλαθλο; Επειδή αυτοί φορούν γραβάτες και δεν βιοπραγούν θεωρούν πως είναι ανώτεροι στην ουσία από τον απλό νέο που ρίχνει και μερικά μπινελίκια και πάει σαν άγγελος στο σπίτι του;
Το αίσχος λοιπόν συνεχίζεται, αλλά ας δούμε την καλή πλευρά. Τουλάχιστον θα έχουμε την ηρεμία να βλέπουμε τα ξένα πρωταθλήματα χωρίς... εμπόδια!
+Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το