Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

σχόλιο τετάρτης για το πόρισμα της #ΜΗ17 και το τι κρύβει...

Η ΕΙΔΗΣΗ
Ρωσικός πύραυλος, που εκτοξεύτηκε από περιοχή ελεγχόμενη από φιλορώσους αντάρτες, προκάλεσε την κατάρριψη του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία, τον Ιούλιο του 2014.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μετά από πολύμηνη έρευνα, διεθνής επιτροπή εισαγγελέων με έδρα την Ολλανδία.
ΤΟ HASHTAG
#ΜΗ17
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Δεν θέλω να το παίξω ιστορία εδώ, όμως πρέπει να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο απεφάνθη η επιτροπή αυτή. Ναι, πρόκειται για μία ανεξάρτητη επιτροπή, όμως όλοι γνωρίζουμε πως οι πολιτικές σκοπιμότητες μπορούν να είναι ισχυρότατες αν χρειαστεί... Και επίσης όλοι γνωρίζουμε το αντι-ρωσικό κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Δύση.
Προσωπικά, δεν υποστηρίζω πως οι ρώσοι είναι οι αθώοι της ιστορίας εδώ. Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος. Όμως πριν καταδικάσω κάποια πλευρά θα πρέπει να γνωρίζω με λεπτομέρειες το πως προέκυψε αυτό το πόρισμα. Που βασίστηκε. Ποια είναι η επιχειρηματολογία του και οι αποδείξεις που κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό.
Ως τότε, θα πιστεύω πως είναι μία απόφαση που απλά δίνει έναν στόχο μίσους στους καημένους τους συγγενείς των θυμάτων και παράλληλα θα στοχοποιούν την Ρωσία στην κοινή γνώμη. Ως εκεί...
+Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το