Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

σχόλιο τετάρτης #DeadlineDay και οι νέες ελληνικές ομάδες που δεν έχουν τίποτα το ελληνικό

Η ΕΙΔΗΣΗ
Η αντίστροφη μέτρηση των μεταγραφών ξεκίνησε! Ενημερωθείτε για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, μέχρι να πέσει η "αυλαία" απόψε το βράδυ
ΤΟ HASHTAG
#DeadlineDay
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Είναι αποκαρδιωτικό πως στις μεταγραφές που έληξαν πριν λίγο, οι μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες επέλεξαν να ενισχυθούν με ένα σωρό ξένους παίκτες αμφιλεγόμενης αξίας, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω ποιότητας.
Δείχνει πως κανείς τους δεν έμαθε. Κανείς τους δεν αξιοποίησε τα προβλήματα της κρίσης ώστε να επενδύσει στις ακαδημίες και να φέρει στις πρώτες ομάδες δικούς τους παίκτες που αφενός θα έπαιζαν για τη φανέλα και αφετέρου θα έφερναν αρκετά χρήματα στον εκάστοτε σύλλογο σε μία ενδεχόμενη πώληση.
Όχι. Αντ' αυτού θα βλέπουμε ελληνικές ομάδες με ελάχιστους έλληνες που είναι ζήτημα αν θα χωρούν στις ενδεκάδες. Όλα εις τέρψιν των managers και του χρήματος. Ποια είναι η γνώμη και η επιθυμία των φιλάθλων; Κανείς δεν νοιάζεται. Έτσι κι αλλιώς το χρήμα έρχεται από τους χορηγούς κι όχι από τον κόσμο που έτσι κι αλλιώς δεν γεμίζει -πια- τα γήπεδα.
Και ένα ιδιαίτερο, προσωπικό σχόλιο για την δική μου ομάδα, την Arsenal. Οι φετινές τις μεταγραφές απέδειξαν πόσο πολύ θέλησαν να "μικρύνουν" κάποιοι την ομάδα αυτή.
+Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το