Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ~ η αγάπη πρέπει να μπει ξανά στις ζωές μας

Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Η αγάπη είναι το πολυτιμότερο συναίσθημα όλων. Και αυτό συμβαίνει γιατί από την καθαρή ανιδιοτελή αγάπη πηγάζουν τα πιο όμορφα και αγνά συναισθήματα.

Όταν νιώθουμε την αγάπη είτε αυτή είναι ερωτική είτε φιλική νιώθουμε στην ψυχή μας μια αγαλλίαση και ευγνωμοσύνη. Ο συνδυασμός θετικών σκέψεων με συναισθήματα αγάπης μπορεί να μας απογειώσει..

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη από αυτή της αγάπης,  μπορεί να καταφέρει τα πάντα, με την δύναμη της πίστης και της αγάπης ο Χριστός κατάφερε να θαυματουργίσει, η εντολή αγαπάτε αλλήλους είναι από τις πιο σημαντικές..

Αν μπορούσαμε έχουμε στη σκέψη μας μόνο την αγάπη και όχι το μίσος και την κακία πραγματικά η ζωές θα μεταμορφώνονταν κυριολεκτικά.. Αν κάνουμε φοβερές και άσχημες σκέψεις για τους άλλους βλάπτουμε μονάχα τον εαυτό μας  καθώς αυτά τα συναισθήματα που πηγάζουν από τέτοιες σκέψεις τελικά καταλήγουν να μας κάνουν το μεγαλύτερο κακό.

Όσο μεγαλύτερη αγάπη νιώθουμε τόσο μεγαλύτερη δύναμη συγκεντρώνουμε. Η αγάπη ενώνει το κόσμο και τον βοηθά να ξεπερνά τα δύσκολα. Δεν πουλιέται,  δεν μεταβιβάζεται, δεν στοιχίζει, απλά την νιώθεις. Κάντε το πράξη στη ζωή σας και πολλά καλά θα έρθουν ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή σας.. +maria karantai 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το