Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ~ αυτοπεποιθηση στο φουλ

 you've got to take this moment στο +yannidakis

Τι εστί κλάψα; Κλάψα εστί γρουσουζιά. Τουρλουμπούκι τα έκανες βρε Αναστασία με τα νέα και τα αρχαία.

Ζητώ συγγνώμη από τους αγαπητούς και φανατικούς μου αναγνώστες. ήρθε η ώρα να παραθέσω την αποψούλα μου για την αυτοπεποίθηση. Με θυμάμαι μικρή. Ήμουν ήρεμη δύναμη. Ήθελα να ξεχωρίζω διακριτικά κάτι που επιδιώκω μέχρι σήμερα. Δε μου αρέσει το γλείψιμο. Μικρή κρατούσα πολλά πράγματα μέσα μου. Ήμουν πολύ ήσυχη, ντροπαλή και πάντα αγχωμένη γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω κανέναν και πάντα ήθελα ό,τι μου ανέθεταν να το φέρνω εις πέρας όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπώς.

Μεγαλώνοντας, και συγκεκριμένα μετά τα 18, ήθελα να με αλλάξω. Ήθελα όσα έκρυβα μέσα μου να τα εκφράζω και να μην παραστρατώ. Έθεσα στόχους και ακόμη θέτω - άλλωστε είμαι νεαρή ακόμα. Μετά τα 18 ξεκίνησε μια νέα εποχή. Η εποχή που η Αναστασία εστίασε στον εαυτό της και τον αγάπησε. Με αγάπησα για να μπορούν και οι άλλοι να με αγαπούν και το κατάφερα επιτυχώς.

Όσο περνά ο καιρός διαπιστώνω ότι δε διαφέρω από τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας μου. Φροντίζω να καλλιεργώ τον εαυτό μου μέσα από διάβασμα και με τη συναναστροφή μου με διάφορες προσωπικότητες. Δε θέλω να είμαι τέλεια. Επιδιώκω ολοένα και περισσότερο να έχω το θάρρος της γνώμης μου και να μιλώ με επιχειρήματα για οτιδήποτε δε μου αρέσει.

Μη φοβάστε να λέτε όσα σας στοιχειώνουν. Μια ζωή την έχουμε!! Ξεχωρίστε με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Να επαναφέρετε στο μυαλό σας συχνά πώς φτάσατε μέχρι εδώ που είστε σήμερα. Τις θυσίες που έχετε κάνει για είστε ένας αξιοπρεπής και πετυχημένος άνθρωπος. Η μοναδικότητά σας θα εκτιμηθεί, αν όχι "σήμερα" σίγουρα "αύριο!" +Nastazia A 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το