Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ~ λίγο πριν τη λήξη του 2016

 you've got to take this moment στο +yannidakis
Το 2016 ήταν ένα γνήσιο δίσεκτο έτος. Με το που μπήκε πόσοι γνωστοί καλλιτέχνες και άνθρωποι της παγκόσμιας σόου μπιζ έχασαν τη ζωή τους; Πραγματικά απίστευτος ο αριθμός των θανατικών που σημειώθηκαν. Σαν δεν έφταναν όμως μόνο τα θανατικά χώρισε και η μισή υφήλιος.

Μετά από όοολα αυτά είσαι κι εσύ ο «ταπεινός» με τα 500 ευρούλια μισθό που αναζητάς τη χαρά της ζωής μέσα σε όλα αυτά... Ούτε ο ανασχηματισμός του Τσίπρα δε σε έδωσε ελπίδες. Τι κι αν μια συνομήλικη σου έγινε υπουργός... Ξέρεις πολύ καλά ότι δε θα γίνεις ποτέ υπουργός γιατί όταν ήσουν φοιτητής συνειδητά δεν ήσουν μπλεγμένος σε φοιτητό-κομματο-παράταξη.

Και εδώ έρχομαι εγώ να σου πω ότι πολύ καλά έκανες γιατί είναι χάσιμο χρόνου. Σιγά μη χαράμιζες τα ατίθασα νιάτα σου και πέντε - δέκα κομματόσκυλα που μοναδικός σκοπός της ζωής τους είναι να καβατζώσουν καρεκλίτσα και να ανήκουν στους περίφημους 300 της Βουλής.

Τα δεινά δε σταματούν εδώ... Ποιος πραγματικά ξέρει ποια θα είναι η συνέχεια της μίζερης πραγματικότητας που ζούμε. Μη νομίζεις φίλε αναγνώστη. Κι εμένα μου σπάνε τα νεύρα που είμαι μόλις 21 ετών και ονειρεύομαι με φόβο, αλλά στα περισσότερα κείμενά μου εδώ αυτό που δίνω σαν συμβουλή είναι να μη χάνετε την αισιοδοξία σας. Βρείτε χαρά με απλά πράγματα που γεμίζουν τις ψυχές σας. Κανείς δε θα καλυτερεύσει τη ζωή σας εάν εσείς οι ίδιοι δεν αποφασίσετε να είστε ευτυχισμένοι! Mε το καλό να φύγει το 2016. Ανυπομονούμε σύσσωμοι!! +Nastazia A

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το