Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ~ η wonder woman πρέσβειρα του οηε και η κοινωνική διάσταση του γεγονότος

ο ελληνικός διαδικτυακός χώρος της "επιστήμης" του Batman

ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

H WONDER WOMAN ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΕΣΕΒΕΙΡΑ
Η 21η Οκτωβρίου είναι ιστορική ημέρα. Ένας "χάρτινος ήρωας" τίθεται οδηγός μιας πολύ αληθινής σημαντικής και σοβαρής προσπάθειας. Η  Wonder Woman  σύμβολο της ιστορίας, της αυτάρκειας και δύναμης των γυναικών επιστρατεύτηκε από τον ΟΗΕ για να προσφέρει τις... ικανότητες της ώστε να βοηθήσει στην διαρκή μάχη υπέρ της ισότητας των δύο φύλλων και κατά των διακρίσεων.
Είναι τραγικό ακόμα και στην Δύση να έχουμε κρούσματα κατά των γυναικών. Το θεωρώ αδιανόητο και όμως την ίδια στιγμή συμβαίνει ακριβώς δίπλα μας! Και ενώ αμέτρητες διασημότητες, αθλητές, πολιτικοί, διεθνείς προσωπικότητες έχουν κατά καιρούς επιστρατευτεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αυτή τη φορά η ιδέα είναι συμβολική και όμως το ίδιο δραστική. Η Wonder Woman είναι η προσωποποίηση της γυναίκας που δεν συμβιβάζεται, που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για όλες τις γυναίκες ακόμα και αν τελικά δεν υπάρχει. Οι δράσεις της, οι παραγωγές και οι ιστορίες της μένουν και αυτό είναι που θα χρησιμοποιεί για να παραδειγματιστεί ο κόσμος.

Και η εποχή είναι τέλεια! Η Wonder Woman έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο μετά από χρόνια και μάλιστα περισσότερο από ποτέ. Στο πρόσωπο της Gal Gadot εδώ, έχει επανιδρύσει τον χαρακτήρα της πρώτα με το 'Batman v Superman: Dawn of Justice' και προσεχώς με το 'Justice League' και το 'Wonder Woman'. Πλέον η διάσταση της ηρωίδας πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο, εκείνο που θα πρέπει να γίνει μάθημα για την σύγχρονη, ίση ζωή για όλους. +Yanni Spiridakis



ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις, η ΑΤ&Τ προσέφερε το ποσό των 80 δισεκατομμύριων δολαρίων για την εξαγορά της Time Warner και πλέον η πρώτη θα κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα των παραγωγών με θέμα τον Σκοτεινό Ιππότη.

O Ezra Miller (Flash) περιέγραψε κάπως την σχέση του χαρακτήρα του με τον Bruce και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ναι μεν ο ένας είναι αφελής και ενθουσιώδης, ο άλλος είναι έμπειρος και προσεκτικός και έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως ο ένας είναι ένας γνωστός τιμωρός της νύχτας ωστόσο ο Flash μόλις τώρα μπαίνει στην διαδικασία αυτή.

Σε συνέντευξη του ο Joe Manganiello -που θα υποδυθεί έναν από τους κακούς- δήλωσε πως πείστηκε αμέσως με το project του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και ηθοποιού, Affleck στην ταινία. Για πρώτη φορά ο Batman θα δούμε μια ιστορία που θα είναι πρωτόγνωρη αλλά με έναν τρόπο που δεν έχει δοθεί ξανά στο κοινό...

Στις 15 Νοεμβρίου βγαίνει τελικά η ταινία σε δίσκο και τίθεται προς αγορά με όλες τις κομμένες σκηνές από τις οποίες όλοι περιμένουμε να δούμε το επιπλέον υλικό που έχουμε ακούσει πως έχει ο Joker.

Το νέο trailer είναι η απόλυτη αποθέωση!

ΑΛΛΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

H επιστροφή του παιχνιδιού για τις νέες κονσόλες είναι γεγονός και οι αλλαγές είναι εμφανείς προς το καλύτερο.


Το αγαπημένο παιχνίδι μας ανοίγει την όρεξη για την έκδοσή του σε VR μορφή. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.


ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ BATMAN
Ένας άγγλος ντυμένος με αληθινή στολή Batman καταδιώκει τους περιβόητους κλόουν από τους δρόμους της πόλης του, οι οποίοι τρομάζουν τους γείτονες!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει δημιουργήσει στο σπίτι του την δική του Batcave αφού όπως προέκυψε είναι και συλλέκτης...


ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS)

Batman comics
Όλα τα βιβλία ή σειρές που αφορούν τον Σκοτεινό Ιππότη

DC Universe: Rebirth
Το τελευταίο λανσάρισμα των ιστοριών που αφορούν το DC Universe

New Graphic Novels and Collections
Συλλεκτικά βιβλία και συλλογές για να ακολουθήσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το