Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ~ η επιστροφή του ελληνισμού

κείμενα προβληματισμού, από τα πιο εκλεκτά ιστολόγια της Ελλάδας

απόΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Γράφει η Μαίρη Καρά

Η χώρα μας βρίσκεται ή δεν βρίσκεται υπό ξένη ΚΑΤΟΧΗ; Αμφιβολία που έχουν οι Έλληνες πολίτες, που "βλέπουν" μόνο τα φαινόμενα κι όχι οι σκεπτόμενοι πατριώτες. Γιατί μπορεί μεν η ΣΗΜΑΙΑ μας να κυματίζει στην Ακρόπολη, μα δεν αποπνέει ασφάλεια. Μπορεί να είναι ακόμα γαλανόλευκη, μα κινδυνεύουν τα ελληνοκεντρικά γνωρίσματά της. Μπορεί ο λαός να νομίζει πως ζει στην πατρίδα του, επειδή κινείται ελεύθερα… μα στην ουσία περιφέρεται ύπουλα ελεγχόμενος σε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.
     Βιώνουμε ήδη την οικονομική μας αιχμαλωσία! Οι δανειστές μας προσπαθούν να μας κρεμάσουν! Έχουν φέρει την θηλιά στον λαιμό μας! Το «κουαρτέτο» πάει κι έρχεται. Σε κάθε Υπουργείο υπάρχει κι ένας επιτηρητής των "Θεσμών". Αυτοί παίρνουν τις ΕΘΝΙΚΕΣ αποφάσεις, τις οποίες αναγκάζονται να εκτελέσουν οι μαριονέτες τους. Αυτοί παίζουν τα όργανα και τα πιόνια τους χορεύουν στον ρυθμό που τους χτυπάνε. Μαζί μ' αυτά τα ανδρείκελα όμως, παίρνει κι όλο τον λαό το ΡΕΥΜΑ.
     "Το ποτάμι πίσω ποτέ δεν γυρνά" ο Νόμος της Φύσης. Μα αν ο Άνθρωπος πάει κόντρα στην ΦΥΣΗ… αναπόφευκτη είναι η ανατροπή των δεδομένων. Κι αν οι "αφύσικες" απαιτήσεις των εισβολέων σκοπεύουν να ανατρέψουν και την ύπαρξη της δεδομένης πατρίδας μας… τότε η Φύση "φυσικά" θα ανατρέψει τα "αφύσικα" σχέδιά τους. Γιατί η πηγή της Φύσης που διέπει την λειτουργία του Πλανήτη, είναι η δύναμη του Δημιουργού της και ποιητή των πάντων. Φυσικά και της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
     Υπάρχει περίπτωση ο Πατέρας όλων των ανθρώπων να τιμωρήσει παιδιά του για τις αμαρτίες τους; ΄Η να αφανίσει το εκλεκτό του ΓΕΝΟΣ, που αιώνια πορεύεται ενάρετα με την καθοδήγησή του; Ασφαλώς όχι, όταν η χριστιανική κοινότητα - όπου ανήκουν και οι  Έλληνες - εκτελεί με σεβασμό το Μυστικό Σχέδιό του. Αυτό που περιγράφουν οι Γραφές όλων των θρησκειών, για τον θρίαμβο του ανθρώπου. Αυτόν που πίστεψε και βοηθήθηκε απ' τον Θεό. Αυτόν που περιγράφουν οι Ιερές Γραφές των Αρχαίων Ελλήνων αλλά και οι σύγχρονες. Οι Γραφές που θέλουν τον ΟΔΥΣΣΕΑ, να επιστρέφει στην Ιθάκη του στο "και πέντε", όταν οι ξένοι άρπαγες είχαν εξασφαλίσει πια "νόμιμη" διαδικασία, για να αποκτήσουν το ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ.
     Τότε επιστρέφει ο Οδυσσέας. Όταν δεν έχει πλέον δικαίωμα, να δηλώσει συμμετοχή, ούτε καν σαν Μνηστήρας και ο ίδιος. Όταν όλα φαίνονται χαμένα. Όταν κανένας δεν θα "πόνταρε" τίποτα πάνω του. Τότε επιστρέφει ο μεγάλος ήρωας και λυτρωτής των Ελλήνων. Επιστρέφει ως "γνήσιος" Έλληνας την τελευταία στιγμή, για να αγωνιστεί ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ! Επιστρέφει ΝΙΚΗΤΗΣ για να διεκδικήσει το λεηλατημένο βιός του. Για να κερδίσει την Ιστορική του δικαίωση σαν ισόβιο ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
     Μα και στις Χριστιανικές Ιερές Γραφές υπάρχουν σχετικές περιγραφές, που αφορούν τους Έλληνες, ως λαό ανάμεσα σε ομόθρησκους λαούς. Πότε θα επιστρέψει -λένε- ο Κύριος των χριστιανικών λαών και άρα και των Ελλήνων; Κι αυτός στο "και πέντε" θα επιστρέψει! Όταν ακόμα και οι χριστιανικοί λαοί που τον περιμένουν, θα δοκιμάζονται για την υπομονή τους και την πίστη τους. Όταν κάποιοι μικρόψυχοι θα έχουν χάσει την υπομονή τους και θα Τον αμφισβητούν. Τότε θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.
     Οι Έλληνες σε "βιασύνη" και αμφισβήτηση δεν συμμετείχαν ποτέ. Ήταν πάντα ευσεβής λαός και υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις, πως διαθέτουν ατέλειωτα "καύσιμα". Γι' αυτό είμαστε αισιόδοξοι εμείς οι Έλληνες. Γιατί πιστεύουμε στον Θεό και περιμένουμε με ευλάβεια την ημέρα, που όλοι οι Πιστοί θα χαίρονται. Οι Ρωμιοί όταν θα φαίνεται πως ηττήθηκαν, τότε θα νικήσουν. Ακόμα και το Κοράνι μας διαβεβαιώνει, ότι οι ΠΑΝΤΕΣ θα χαρούν τη ΝΙΚΗ τους. Όλοι οι Πιστοί και Ευσεβείς αυτού του Κόσμου θα χαρούν, ακόμα και οι ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ.
     Πότε υπάρχει πιθανότητα να χαρούν όλοι μαζί οι άνθρωποι σε αυτόν τον Πλανήτη; Όταν ολοκληρωθεί το Μυστικό Σχέδιο. Όταν το σύστημα χάσει τον έλεγχο και η Ελλάδα αλλάξει τα δεδομένα. Τότε θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Η Ελλάδα θα προσφέρει πάλι την ΓΝΩΣΗ της, σαν το πολυτιμότερο δώρο στην Ιστορία του κόσμου. Θα ελευθερώσει την Ιθάκη της και θα προσφέρει την μεγαλύτερη δωρεά ανθρώπων σε ανθρώπους. Την μόνη δωρεά που μπορεί να συγκριθεί με την ΔΩΡΕΑ του Θεού. Ο συγκλονιστικός "κατακλυσμός" Γνώσης όλων των ειδών της Δημιουργίας. Η Ελλάδα θα ξαναδώσει στην ανθρωπότητα "ενέργεια" να "ζήσει", αλλά και ενέργεια, για να ζήσει και να βγει απ' το "σκοτάδι". Η Ελλάδα θα λάμπει αιώνια, όπως ο ΗΛΙΟΣ. Γιατί ΕΛΛΑΣ = ΦΩΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το