Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

σχόλιο τρίτης για την #ElectionDay στην Αμερική

Η ΕΙΔΗΣΗ
Σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες ψηφίζουν στις αμερικανικές εκλογές για την εκλογή του 45ου προέδρου στην ιστορία τους. Σήμερα έκλεισε ο μεγάλος κύκλος μιας προεκλογικής εκστρατείας που ανάλογής της οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν ξαναδεί. Δυο υποψήφιοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, δυο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, η κάθε μια στο δικό της χώρο έφτασαν στο τέλος της προεκλογικής διαδικασίας, έχοντας χαμηλώσει τον πήχη πολύ. Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Kλίντον έδωσαν την μάχη τους, με όποιον τρόπο επέλεξαν να εφαρμόσουν την στρατηγική τους και αναμένουν να δουν ποιος από τους δυο θα συγκεντρώσει τον μαγικό αριθμό των 270 εκλεκτορικών ψήφων ώστε τον προσεχή Ιανουάριο να πάρει τα κλειδιά για τον Λευκό Οίκο από τον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
ΤΟ HASHTAG
#ElectionDay
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Θα είμαι λίγο τοπικιστής τουλάχιστον σε αυτό το αποψινό πρώτο μου σχόλιο...
Οι σημερινοί δύο υποψήφιοι έχουν με σαφήνεια διαφορετική ατζέντα σε ότι αφορά την κυβερνητική πολιτική τους. Με αυτό δεδομένο, δεν θα έπρεπε να είναι τόσο δύσκολο για κάποιον το να διαλέξει.
Εγώ θα ήθελα ωστόσο να σχολιάσω αφενός πως περιμένω να βγει νικητής εκείνος που μπορεί να εγγυηθεί μια δυνατή Αμερική, γιατί ας μην γελιόμαστε, μια δυνατή Αμερική εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων μας (και θεωρώ περιττό να το αναλύσω αυτό) και δεύτερον θα ήθελα νικητή εκείνον που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα της ελληνικής μειονότητας. Διευκρινίζω, της ελληνικής, γιατί δεν είναι το ίδιο...
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το