Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

σχόλιο τρίτης για την ηλίθια κρίση που ξέσπασε ανάμεσα σε #Greece και #Albania

Η ΕΙΔΗΣΗ
Απάντηση στο αλβανικό ΥΠΕΞ με αφορμή τα σχέδια για την κατεδάφιση σπιτιών ομογενών στη Χειμάρρα, στο πλαίσιο ανάπλασης αλλά και στα προκλητικά σχόλια του πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα έδωσε η ελληνική πλευρά
ΤΟ HASHTAG
#Greece
#Albania
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Είναι πλέον γεγονός. Η κυβέρνηση Τσίπρα πάσχει από σύνδρομο "αντί-Μίδα" και πλέον ότι της προκοπής ή σε κατάσταση ανεκτή, βρίσκει... το διαλύει.
Μετά από πολλά χρόνια, επί εποχής Αριστερής κυβέρνησης κινδυνεύουμε να χαλάσουμε τις σχέσεις μας με μία χώρα όπως η Αλβανία. Αυτό βέβαια δεν είναι και κάτι τραγικό, γιατί η Αλβανία είναι μία πολιτικά, διπλωματικά, στρατιωτικά και από άποψης συμμαχιών, μία εντελώς αδιάφορη και ασήμαντη χώρα.
Όμως πως σε λίγες μέρες τα λόγια και οι πράξεις έχουν φέρει τις δύο χώρες σε διπλωματικό επεισόδιο είναι να αναρωτιέσαι... ή μάλλον να τα βάζεις με τον άσχετο πρωθυπουργό της Ελλάδας και γελοίο ομόλογό του της Αλβανίας.
Σε κάθε περίπτωση, η Αλβανία παίζει ένα χαρτί που δεν την συμφέρει. Τώρα δεν το βλέπει γιατί ενεργεί υπό την ομπρέλα της τουρκίας, αλλά σε βάθος χρόνου μία χώρα σαν την Αλβανία δεν μπορεί να ενισχυθεί μέσα από προκλήσεις...
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το