Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ~ στο τέλος της κατοχής

κείμενα προβληματισμού, από τα πιο εκλεκτά ιστολόγια της Ελλάδας

απόΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Γράφει η Μαίρη Καρά

Τις δραματικές συνέπειες έξη χρόνων μνημονιακής λιτότητας τις υπέστησαν μόνο οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες της Μεσαίας Τάξης. Τα καλοπροαίρετα πλάσματα ενός άλλου Θεού, που σήκωσαν στις πλάτες τους τα απεχθή δάνεια, που υπέγραψαν οι προδότες πολιτικοί. Κι όχι οι προνομιούχοι της "Ανωτέρας Τάξης" που έγιναν πλουσιότεροι εις βάρος των φτωχών, που έγιναν φτωχότεροι. Αυτούς δεν τους άγγιξε καθόλου η ΚΡΙΣΗ!
     Κι αυτοί οι πλουτοκράτορες σ' αυτή την ένδοξη χώρα θέλουν να λέγονται Έλληνες και να έχουν γνώμη για τις εξελίξεις. Να παίρνουν στις πλάτες τους ένα ΕΘΝΟΣ και μια ιστορία χιλιάδων ετών και να την αμαυρώνουν. Ανώριμοι πολίτες που ακόμα δεν κατάλαβαν πόσο κορόιδα τους θεωρούν οι πολιτικοί που ψήφισαν; Ακόμα δεν συνειδητοποίησαν πως έγιναν γραφικοί, γιατί εμπιστεύτηκαν δημαγωγούς πολιτικάντηδες, που με θράσος υπόσχονταν ψέματα; Υπουργούς που ψήφισαν τα μνημόνια και δικαιολογούσαν την προδοσία με ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ;
     Οι εξουσιαστές όμως σκλάβωσαν μόνο τον λαό οικονομικά, αφήνοντας να πλανάται στο μυαλό του μια επιμελημένη ψευδαίσθηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Να κυκλοφορεί ελεύθερα, έχοντας ένα μικρό εισόδημα από μια δουλεία, που τον κρατά δέσμιο της επιβίωσης και που απορροφά όλη την ενέργειά του. Τον έχωσαν σε ανθρώπινες ΦΑΡΜΕΣ για παραγωγή ακριβού χρήματος με φτηνή εργασία. Κι όποιος διαφωνεί… ας πάει σ' άλλη φυλακή (άλλαξε ο Μανωλιός!) ο δρόμος ανοιχτός… και τα διαβατήρια καταργημένα μαζί με τα Εθνικά Σύνορα .Πού να βρει χρόνο και κουράγιο ο ταλαίπωρος για λαϊκή ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ;
     Τώρα όμως που το κατάλαβε… είναι αργά για μετάνοιες. Γι' αυτό υπομένει με καρτερία τις Εθνικές συμφορές, που επέφεραν στην Ελλάδα οι βέβηλοι υπηρέτες των διεθνιστών, με το σθένος που ταιριάζει στο ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ. Τώρα ατενίζει ανήμπορος την λαίλαπα της σχεδιασμένης εξαφάνισής του, που έρχεται ακάθεκτη με την μάσκα της υποκρισίας των δήθεν "σωτήρων" και δοσίλογων-πωλητών της Ελλάδας. Και είναι αμφίβολο αν έστω κι ένας σώφρων Έλληνας πιστεύει, πως υπάρχει περίπτωση να επιδείξουν κάποια διάθεση αποτροπής της, οι ίδιοι οι υπαίτιοι-συνένοχοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
     Αυτοί που χρόνια πάσχιζαν να τον πείσουν, πως είναι στο χείλος του γκρεμού, για να επιτρέψουν στον κατακτητή να εισχωρήσει με τα ψεύτικα δάνεια. Οι ίδιοι που σήμερα τού λένε πως γκρεμός δεν υπάρχει, προτρέποντάς τον ύπουλα να κάνει ένα βήμα μπροστά. Γιατί σήμερα τον πάνε εκεί, που μέχρι χθες τον έπειθαν για βέβαιο θάνατο; Ποιο είναι το σωστό και ποιά η παγίδα; Μήπως το αληθινό τρομάζει μόνο αυτούς που το κρύβουν, απ' όσους δεν το γνωρίζουν; Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ;
     Όλες αυτές οι παραπλανητικές ενέργειές τους απέβλεπαν στο να μας αδειάσουν σαν ανθρώπινες προσωπικότητες και να μας κάνουν όλους ΑΡΙΘΜΟΥΣ. Για να μας προσθέτουν για το κέρδος τους και να μας αφαιρούν για την ευκολία τους. Η ζωή μας μετράει ίσα με έναν αριθμό. Καθένας από μας δεν είναι τίποτα για εκείνους, που όλα τα βλέπουν με αριθμούς. Πολλές πληγές μας άνοιξαν κι αυτές θα είναι τα ΠΑΡΑΣΗΜΑ εκείνα, για τους Αγώνες που δίνουμε και σίγουρα θα βγούμε ΝΙΚΗΤΕΣ.
     Με την ανεξήγητη ανοχή όμως της ανεύθυνης πλειοψηφίας του λαού υλοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του σατανικού σχεδίου των διεθνών τοκογλύφων. Αυτό να το θυμόμαστε, όταν έρθει η ώρα να μετρηθούμε στον αληθινό ΑΓΩΝΑ. Εκεί που πρέπει να αποφασίσουμε να παλέψουμε για τις δικές μας ΑΞΙΕΣ, για την δική μας ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Εκεί που πλέον εμείς δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτα, αφού όλα θα μας τα έχουν πάρει… εκεί που θα μας φοβηθεί ακόμα και ο ΧΑΡΟΣ!
     Τον τελευταίο χρόνο βιώνουμε το τέλος του σχεδίου των παγκόσμιων αφεντάδων, που αποφάσισαν για μας (εν αγνοία μας), για την πορεία της Φυλής μας. Οι ενδείξεις και τα κρυφά μηνύματα έρχονται από παντού, για να μας προετοιμάσουν για την ανατροπή της παρελθούσης δύναμης της Νέας Τάξης. Έχουν χάσει πολλές απ' τις δυνάμεις τους παγκόσμια, επειδή τους διέφυγε ο έλεγχος κάποιων αντιπάλων κι εμφανίστηκαν αστάθμητοι παράγοντες στα "τόοοοσο" ακριβή ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
     Εκείνο που προέχει είναι να παραμείνουμε δυνατοί  λίγο καιρό ακόμα, μέχρι να απαλλαγούμε απ' τα ασήμαντα μηδενικά της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, που θα ακολουθήσουν την μοίρα των αφεντικών τους της Νέας Τάξης. Υπομονή χρειάζεται για να αντέξουμε, αλλά προπάντων να ενεργοποιηθούμε κι εμείς, αν θέλουμε να συνωμοτήσει για την βοήθειά μας και το ΣΥΜΠΑΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το