Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

σχόλιο δευτέρας για την δήλωση από #Παρασκευοπουλος για την Χρυσή Αυγή

Η ΕΙΔΗΣΗ
Ο κ. Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη Βραδινή της Κυριακής, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι "αν η Χρυσή Αυγή κάνει βήματα για εκδημοκρατισμό πρέπει να στηριχθεί από το πολιτικό σύστημα, προτιμώντας τη σύγκλιση από τη διαρκή ρήξη".
ΤΟ HASHTAG
#Παρασκευοπουλος
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Βουλευτικές εκλογές 2015. Η Χρυσή Αυγή βγήκε ξανά τρίτο κόμμα με ποσοστό 6,99% κάτι που σημαίνει πως σχεδόν 40.000 συμπολίτες μας την επέλεξαν για να εκφράζει την δική τους φωνή στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Μιλάμε για το μέγεθος μιας μέσης ελληνικής πόλης, έτσι;
Αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορείς να τους θάψεις στο όνομα της επιλεκτικής δημοκρατίας που εσένα δέρνει και αναφέρομαι στον πανικό που έχει προκαλέσει η δήλωση Παρασκευόπουλου στα social.
Οι δικές μου σχέσεις με την Χρυσή Αυγή είναι πολύ γνωστές από άρθρα μου (ανατρέξτε στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ) οπότε πολύ ελεύθερα μπορώ να πω πως δεν μπορείς να θέσεις το κόμμα αυτό εκτός νόμου και παράλληλα οφείλεις να του δώσεις το δημοκρατικό δικαίωμα να είναι νόμιμο και αυτό και τα μέλη του. Φυσικά, στα πλαίσια του νόμου και χωρίς "παραθυράκια". Αν αυτό είπε ο Παρασκευόπουλος, τότε ίσως και να συμφωνώ μαζί του. Αν όμως η σύγκλιση για την οποία έγραψε είναι ιδεολογικής φύσης, τότε σας τον χαρίζω: κατασπαράξτε τον!
+Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το