Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ~ το παιδί του μέλλοντος

 you've got to take this moment στο +yannidakis
Εμείς πέρα από την εξοχική κατοικία και το πατρικό σπίτι - το οποίο είναι προίκα της μαμάς- είχαμε και σκυλιά. Άλλα τα αντέξαμε κι άλλα δεν άντεξαν. Αν ήμασταν αριστοκράτες, οι πρόγονοί μου θα πόζαραν με τους σκύλους στα πορτρέτα- είναι υπόθεση γενεών.

Ποτέ δεν καταπιέσαμε κανένα σκύλο φορώντας του φιογκάκια. Επιτρέπουμε να είναι σκυλιά...

Κάνουμε καλέσματα και το λέμε: ''Μην έρθετε αν δεν μπορείτε τα σκυλιά''. Οι γνωστοί ''ύποπτοι''- σνομπ δεν έρχονται. Είναι αλλεργικοί και φοβικοί. Όμως ακόμα και ο Χίτλερ αγαπούσε το σκύλο του.

Ο σκύλος σου μαθαίνει ότι είναι αφύσικο να λείπεις πάνω από εννιά ώρες από το σπίτι. Η υποχρέωσή σου να επιστρέψεις είναι γι' αυτόν ό,τι υγιέστερο. Σου επιβάλλει έναν αριστοκρατικότερο τρόπο ζωής, με προκαθορισμένη ώρα γεύματος και διακοπές που προγραμματίζεις προσεκτικά σαν μια άλλοτε πριγκίπισσα Σίσσυ.

Οι ώρες που αφιερώνεις με εκείνον είναι αποκλειστικά δικές του. Παίρνει τηλεφωνίνι ο γκόμενος κι εσύ είσαι βόλτα ή το κλείνεις στη μούρη γιατί ''ο Ρεξ παίρνει το μπάνιο του...''

Η πολυάσχολη Πάρις Χίλτον τα ''έσπασε'' με τον Κασιδόκωστα γιατί είχε να βάψει τα νυχάκια της σκυλίτσας της της Τίνκερμπελ. Ο δικός μου σκύλος απλώς μιλάει. Δεν υπερβάλλω. Μιλάει κανονικά με χαμηλά γαβγίσματα κάθε βράδυ στις εννιά παρα τέταρτο κι έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για κανονική κουβέντα γιατί κάνει παύσεις να ακούσει τη φωνή μου. Στέκεται απέναντι από τον καναπέ και ανοίγει διάλογο που με φρικάρει.

Μάλλον δεν είμαι τρελή..., απλά η αγάπη μεταξύ μας είναι ανιδιοτελής. Ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο και με τα δικά σας σκυλιά.

Τα σκυλιά είναι σκυλιά. Τα σεβόμαστε... +Nastazia A

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το