Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ~ όσα έμαθα το 2016

 you've got to take this moment στο +yannidakis
Το 2016 ήταν μια «δύστροπη» - θα έλεγε κανείς- χρονιά. Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου το 2016. Έμαθα αρχικά να υποστηρίζω τους άλλους σε ό,τι κι αν τους συνέβαινε... Σε δύσκολες στιγμές που χρειάζονταν κάποιον δίπλα τους γιατί εκείνοι ήταν ανήμποροι, σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που ήθελαν να ξέρουν πως έχουν ένα δικό τους άνθρωπο που θα τους βοηθήσει ουσιαστικά.

Προχθές, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ήπια στην υγεία των μεγάλων ερώτων που τελείωσαν και στην υγεία όσων ήρθαν στην πορεία και με έμαθαν πως η ζωή έχεις 100.000 αποχρώσεις. Άλλοτε πιο φωτεινές, άλλοτε πιο σκοτεινές. Όμως όλες αξίζουν και όλες έχουν σκοπό να σε διδάξουν.

Ήπια στην υγεία όσων είχαν σκοπό να με εξαπατήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Τι κρίμα να μην μπορείς να εξαπατήσεις μια νεαρή δεσποινίδα και να ρεζιλεύεσαι...

Ήπια στην υγεία των νέων και σπουδαίων επαγγελματικών προτάσεων ελπίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται με συστηματική και συνεπή δουλειά. Άλλωστε το να ξεχωρίζεις ανάμεσα στη μάζα είναι μια δύσκολη δουλειά που απαιτεί χρόνο και θυσίες.

Ήπια στην υγεία των δύο τελευταίων χρόνων που μου άλλαξαν τη ζωή, στους τόπους που είδα, στους ανθρώπους που γνώρισα, που με αγκάλιασαν και σε εκείνους που δε θα ξεχάσω ποτέ ακόμη κι αν δεν ξαναειδωθούμε σύντομα.
  
Χαιρετίζω λοιπόν το νέο έτος με αρκετή αισιοδοξία, με πολλή αγάπη και πολλά όνειρα. Παίρνω βαθιά ανάσα και ετοιμάζομαι να βουτήξω στη θάλασσα της ζωής. Σε εκείνη που το κολύμπι δε σταματά ποτέ!

Ακολουθεί το τραγούδι το τραγούδι που άκουσα πιο πολύ μέσα στο 2016 +NastaziaA

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το