Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ~ οι πρακτικές δυσκολίες της ομοφυλοφιλίας

Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Μου συμβαίνει συχνά τελευταία. Ή εγώ είμαι πολύ παλαιών αρχών ή κάνω παρέα με πολύ... προχωρημένα άτομα. Εν συντομία λοιπόν αναφέρω ότι θεωρώ παρά φύσιν τους ομοφυλόφιλους και οτιδήποτε άλλο δεν είναι φυσιολογικά συμβατικό.

Ξέρετε... τείνω να πιστεύω πως η σεξουαλικότητα του ανθρώπου είναι μία ανάγκη ή πράξη καθαρά ζωώδης. Οι αγκαλιές και τα φιλιά ανάγονται σε εντελώς διαφορετικές ανάγκες που είναι αυτές των συναισθημάτων. Με την ερωτική συνεύρεση όμως, καμία συναισθηματική σου ανάγκη δεν καλύπτεις. Απλά εκτονώνεις την βιολογική σου ανάγκη και συγχωρέστε με που θα γίνω τόσο ωμός, όμως είναι σα να πηγαίνεις για κατούρημα. Τίποτα περισσότερο. Και πριν πέσετε με βιολογικά όπλα να με σκοτώσετε, διερωτηθείτε μαζί μου: έχετε δει πουθενά ζώα να κάνουν σεξ; Αν ναι, έχετε δει πουθενά ομοφυλόφιλα ζώα; Προφανώς όχι. Διότι η ομοφυλοφιλία δεν βρίσκεται στην βιολογική υπόσταση του ανθρώπου, αλλά στην συναισθηματική ή και την εγκεφαλική.

Γιατί αποφάσισα να γίνω τόσο κακός σήμερα;

Μα... γιατί όλη αυτή η μόδα με την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ανθρώπων αυτών θα είχε και παρατράγουδα. Τι νομίζετε; Εγώ ας πούμε, ξέρω ήδη έναν ψυχολόγο που στην ιστοσελίδα του διαφημίζει πως έχει ειδίκευση στον τρόπο που ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι μπορεί να αναθρέψει αρμονικά ένα παιδί!

Ξεροκαταπίνω και φτάνω επιτέλους στην αφορμή του σημερινού προβληματισμού που δεν είναι παρά μία... παίκτρια της πετοσφαίρισης, 32 χρονών στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, την Τίφανι Περέιρα ντε Αμπρέου. Δηλαδή αυτή:
Το πρόβλημα είναι ότι η εν λόγω παίκτρια -γεννημένος στην Βραζιλία- ήταν ο Ροντρίγκο, παίκτης του πρωταθλήματος πετοσφαίρισης του Βελγίου. Τι ακολούθησε; Αλλαγή φύλλου και αλλαγή πρωταθλήματος και χώρας!

Κάποια στιγμή όμως η πραγματικη ταυτότητα της Τίφανι μαθεύτηκε η ιδιαίτερη αθλητικότητα και αλτικότητα της άρχισαν να γίνονται προκλητικές και πλέον όχι μόνο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα και στο πρωτάθλημα το ίδιο από τις ενστάσεις άλλων ομάδων, αλλά τίθεται εν αμφιβόλω και  η συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την γυναικεία ομάδα της Βραζιλίας, κάτι που έως τώρα φάνταζε δεδομένο!
Εγώ τώρα, δεν είπα τίποτα... Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Ο προβληματισμός τέθηκε. Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας...  +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ



1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε μου Γιαννη αληθινα σημαντικός ο προβληματισμός στο σημερινό σου αρθρο...

    Και είναι σημαντικός διότι επιχειρείται πλέον ανοικτά από την Νέα Τάξη όχι απλά κάτι ανθρώπινο... δηλαδή να αποδεχθούμε τους ομοφυλόφιλους ως απλούς αμαρτωλούς συνανθρώπους μας (όπως είμαστε όλοι άλλωστε) που είναι και θεμιτό και σωστό και χριστιανικό, αλλά η προώθηση με κάθε τρόπο της ομοφυλοφιλίας σαν κάτι σωστό και κοινωνικά αποδεκτό... και μάλιστα ακομα και στα μικρά παιδιά μας!!!!!!!!!!!!!

    Ενα θανάσιμο και ψυχοκτόνο πάθος λοιπόν κατά την Εκκλησία μας, που αποτελεί μέγιστη ύβρη κατά της θείας υποστάσεως της ψυχής του ανθρώπου που πλάστηκε κατ' εικόνα Του Θεου και με σκοπό το καθ ομοίωση... αποκαλείται σαν κάτι φυσιολογικό!!!!!!!

    Προσωπικά καλε μου φιλε δεν θεωρω το σεξ κατι ζωώδες... και μάλιστα μεταξυ 2 ανθρώπων που αγαπιουνται και ζουν με την ευλογία του Θεού την κοινη τους ζωή. Απεναντίας είναι μια πράξη μεγιστης εκδήλωσης της αγαπης και γι αυτό το προιόν της, οταν αποφασισει ο Θεός, θα είναι η δημιουργία μιας μοναδικής αθάνατης ανθρωπινης ψυχής με τα θεία χαρακτηριστικά που ανεφερα...

    Δεν ειναι ποτέ δυνατόν απο μια ζωώδη πράξη να προκύπτει ένα τόσο υπεροχο αποτελεσμα.

    Και κατι τελευταίο...
    Προσωπικα μπορεί οι ομοφυλόφιλοι και ειδικότερα οι τρανσέξουαλ ή οι τραβεστι όπως ο παραπάνω να απαιτούν να τους αποκαλουμε με το φύλο που επελεξαν ομως εγω ποτέ δεν το κάνω αυτό...
    Παντα τους αποκαλω με το φυλο που διάλεξε ο Θεός γι αυτούς...
    Οσες αισχρες επεμβάσεις κι αν κανουν... για μενα Ο Ροντρίγκο ειναι αντρας και θα ειναι για παντα....
    Σεβομαι πολυ περισσοτερο την επιλογη του Θεού απο την επιλογή ενός παραστρατημενου ανθρώπου ακομα κι αν αυτή αφορα τον ιδιο του τον εαυτό...

    Αν δηλαδή ο άνθρωπος αυτός επιθυμούσε να ειναι ένας πίθηκος και να τον φωναζουμε Τσίτα και καλα απο σεβασμό στο θέλημα του θα τον φωναζαμε Τσιτα και θα του διναμε μια μπανανα;
    Αυτά είναι κωμικοτραγικά αποτελέσματα της προοδευτικής υποκουλτούρας της Νέας Τάξης...
    Η γελοιοποίηση της διεστραμμένης διαφορετικότητας...

    Δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το