Κυριακή 9 Απριλίου 2017

σχόλιο της εβδομάδας η πρώτη επίθεση #Trump ήταν στη #Συρια και ήταν χαζή σαν αυτόν

Η ΕΙΔΗΣΗ
Ένας μετά τον άλλον 59 πύραυλοι τόμαχοκ εκτοξεύθηκαν τα ξημερώματα στις 04:40 από δύο αμερικανικά καταδρομικά στην Μεσόγειο.
Στόχος η αεροπορική βάση Σαϊράτ κοντά στην Χομς από την οποίαν είχαν απογειωθεί τα μαχητικά της Συρίας για να εξαπολύσουν την πολύνεκρη επίθεση με χημικά.
Πρόκειται για το πρώτο άμεσο κτύπημα κατά του καθεστώτος Άσαντ και την πρώτη στρατιωτική ενέργεια που διατάσσει ο Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟ HASHTAG
#Συρια
#Trump
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Όλοι νιώσαμε αηδία από τις εικόνες της επίθεσης με χημικά, όμως η επίθεση του Trump απέδειξε πόσο ηλίθιος, αυταρχικός και εφετζής είναι τη στιγμή που ουδεμία τιμωρία προσέφερε σε εκείνους που είχαν την ευθύνη για την επίθεση, ενώ αντίθετα δίχασε ξέχωρα και τον Ευρωπαϊκό αλλά και τον Αραβικό κόσμο, πέραν του ότι οι πολύ καλές σχέσεις με τον Πούτιν άρχισαν να κλονίζονται...
Ως τώρα ο Trump δεν μας είχε απασχολήσει τόσο πολύ στην εξωτερική πολιτική με εξαίρεση κάποιες αποφάσεις που αφορούν κυρίως την χώρα του, πλέον όμως αρχίζει να δείχνει ότι τον ενδιαφέρει να ανακατευτεί... στα πράγματα κι αυτό είναι επικίνδυνο αφού ο τύπος είναι άσχετος!
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το