Το Ταξίδι μας: Από το "Despacito" στην Απογείωση!
Αγαπημένοι μας φίλοι και συγγενείς,
σας καλωσορίζουμε στη δική μας ξεχωριστή γωνιά! Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, είναι γιατί αποτελείτε ένα πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας. Επιλέξαμε η λίστα των καλεσμένων μας να είναι εξαιρετικά περιορισμένη, γιατί θέλαμε δίπλα μας μόνο εκείνους τους ανθρώπους που νιώθουμε πραγματικά κοντά μας, εκείνους που μοιράστηκαν μαζί μας στιγμές, δυσκολίες και χαρές. Είστε η «οικογένεια» που επιλέξαμε και σας ευχαριστούμε που είστε εδώ.
Η Ευλογία και το Party
Η απόφασή μας για την εκκλησία [δες στον χάρτη] δεν ήταν τυχαία. Το μυστήριο θα τελεστεί από τον πατέρα Χαράλαμπο, έναν άνθρωπο που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, καθώς είναι ο πνευματικός πατέρας και των δύο μας. Η παρουσία του μας γεμίζει γαλήνη και σιγουριά για το νέο μας ξεκίνημα.
Μετά την τελετή, σας περιμένουμε στο Kooba Seaside Experience [δες στον χάρτη]. Ξεχάστε τα αυστηρά πρωτόκολλα των παραδοσιακών γάμων! Θέλαμε ο γάμος μας να μοιάζει με ένα μεγάλο, καλοκαιρινό party δίπλα στην πισίνα και πολύ κοντά στη θάλασσα. Η μουσική θα καλύπτει όλα τα γούστα και η πίστα θα είναι ανοιχτή για όλους. Στόχος είναι να χορέψουμε μέχρι το πρωί – εντάξει, όλοι εκτός από τον γαμπρό, ο οποίος θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τις πολλές φιγούρες (ας τον λυπηθούμε!).
Η κουμπάρα!
Ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, αλλά και δίπλα μας σε αυτή την ιερή στιγμή, κατέχει η κουμπάρα μας, η Δήμητρα. Ξεκίνησε ως παιδική φίλη της Σοφίας, όμως στην πορεία έγινε ο άνθρωπος που πίστεψε σε εμάς πριν από οποιονδήποτε άλλον. Ήταν το πρώτο άτομο που στήριξε τη σχέση μας με όλη του την ψυχή, προσφέροντας μας δύναμη και αγάπη σε κάθε μας βήμα. Η επιλογή της για την κουμπαριά δεν ήταν απλώς μια τυπική κίνηση, αλλά το δικό μας «ευχαριστώ» και το επισφράγισμα της βαθιάς ευγνωμοσύνης που νιώθουμε για την παρουσία της στη ζωή μας. Δήμητρα, σε ευχαριστούμε που είσαι ο δικός μας άνθρωπος!
Γιατί "Despacito"; [άκουσέ το]
Πολλοί ίσως αναρωτηθείτε για το θέμα του γάμου μας. Το τραγούδι "Despacito" δεν επιλέχθηκε μόνο επειδή μας συνόδευε στα πρώτα μας βήματα ως ζευγάρι. Το βαθύτερο νόημά του, ο «αργός ρυθμός», είναι αυτός που χαρακτήρισε τη σχέση μας. Μαζί μάθαμε να χτίζουμε και να κατακτούμε τους στόχους μας βήμα-βήμα, σταθερά και με υπομονή. Όπως λέει και το τραγούδι, απολαμβάνουμε τη διαδρομή, χτίζοντας μια σχέση με γερές βάσεις που αντέχει στον χρόνο.
Η Επιβίβαση Ξεκίνησε
Όπως θα είδατε, το προσκλητήριό μας μοιάζει με κάρτα επιβίβασης (boarding pass). Για εμάς, ο γάμος δεν είναι η αρχή, αλλά η «απογείωση» ενός ταξιδιού που έχει ξεκινήσει προ πολλού. Οι αποσκευές μας είναι γεμάτες όνειρα και ο προορισμός μας είναι η κοινή μας ζωή.
Μαζί θα δημιουργήσουμε αναμνήσεις
Επίσης, επειδή οι δικές σας ματιές είναι οι πιο αυθεντικές, έχουμε δημιουργήσει έναν κοινόχρηστο ψηφιακό φάκελο φωτογραφιών και video [δες το φάκελο] ειδικά για τη μέρα αυτή! Θα θέλαμε πολύ, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το party, να ανεβάσετε εκεί όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα βγάλετε με τα κινητά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα τεράστιο, ζωντανό άλμπουμ γεμάτο αυθόρμητες στιγμές και αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στον χρόνο!
Επίσης, επειδή οι δικές σας ματιές είναι οι πιο αυθεντικές, έχουμε δημιουργήσει έναν κοινόχρηστο ψηφιακό φάκελο φωτογραφιών και video [δες το φάκελο] ειδικά για τη μέρα αυτή! Θα θέλαμε πολύ, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το party, να ανεβάσετε εκεί όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα βγάλετε με τα κινητά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα τεράστιο, ζωντανό άλμπουμ γεμάτο αυθόρμητες στιγμές και αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στον χρόνο!
Σημαντική Λεπτομέρεια
Για την καλύτερη οργάνωση του party μας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας έως τις 30 Απριλίου.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, όχι μόνο που θα μας τιμήσετε εκείνη την ημέρα, αλλά για το ότι σταθήκατε δίπλα μας σε κάθε διαφορετική φάση της ζωής μας. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις μαζί σας!
Με πολλή αγάπη,
Γιάννης και Σοφία
ΥΓ
Το γάμο μας θα συνοδεύσει το τραγούδι "Εμείς" του Στέλιου Ρόκκου και της Ήβης Αδάμου [άκουσέ το]
Παράλληλα η Σοφία έγραψε 4 μαντινάδες ειδικά για τη μέρα αυτή και οι οποίες περιγράφουν τον έως τώρα κοινό μας βίο:
Ήρθαν φουρτούνες κύματα
βουνά ψηλά μπροστά μας
μα η αγάπη φώλιαζε
μέσα στα σωθικά μας.
Κι ήτανε τόσο δυνατή
που μπόρεσε να αντέξει
και κάθε τραύμα στην ψυχή
ήρθε να το γιατρέψει
Με την αγάπη οδηγό
τα χέρια ενωμένα
χτίσαμε όνειρα πολλά
κι έχουμε φυλαγμένα
Ήρθε η ώρα η ιερή
η αγάπη αυτή ν' ανθίσει
με ευσπλαχνία και στοργή
ο Θιός να τη σφραγίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προβληματίστηκες; σχολίασε το