Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ~ το δικαίωμα στην πολιτική ανυπακοή

κείμενα προβληματισμού, από τα πιο εκλεκτά ιστολόγια της Ελλάδας

απόΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Γράφει η Μαίρη Καρά

Βρισκόμαστε σαν λαός ένα βήμα πριν απ' τον γκρεμό και συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως έχουμε συνηθίσει από… αρχαιοτάτων χρόνων. Η δυστυχία που μας επέβαλλαν στην ζωή μας οι φορομπηχτικές απαιτήσεις των αριστερόστροφων πολιτικάντηδων, δυστυχώς ακόμα δεν μας έχουν ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ!
     Εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και οπτική για τις κυβερνητικές παρανομίες… δεν μας βλέπω καλά… όσους τουλάχιστον συνεχίζουν να αδιαφορούν για το μέλλον του Εθνους μας! Αν η αδιαφορία είναι μέσα στην φύση τους… ας την κρατήσουν για τον εαυτό τους και δικαίωμά τους. Όταν όμως έχει αρνητικό αντίκτυπο σ' όλο τον ελληνικό λαό… χάνουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ!
     Είμαστε ιστορικό ΕΘΝΟΣ με ΙΔΑΝΙΚΑ… δηλαδή ήμασταν, μέχρι που οι επεκτατικές βλέψεις των επικυρίαρχων μάς έβαλαν στο στόχαστρο για… ΑΦΑΝΙΣΜΟ. Κι ενώ εμείς κοιμόμασταν εφησυχασμένοι… αυτοί σχεδίαζαν μανιωδώς την διαφθορά της κοινωνίας μας και τον διαμελισμό της χώρας μας. Και ιδού η κατάληξή μας. Μας κομματιάζουν εδαφικά και εθνικά, γιατί ο στόχος είναι η ΕΛΛΑΔΑ και μάλιστα χωρίς τους ΕΛΛΗΝΕΣ!
      Για να καταλάβουν οι "υπηρέτες μας", πως δεν… κοιμόμαστε πλέον κι είμαστε ικανοί να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει… πρέπει πρώτα εμείς σαν πολίτες, να αναγνωρίσουμε τις ευθύνες μας και να αναλάβουμε το χρέος μας προς την πατρίδα μας με ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις παράνομες απαιτήσεις τους. Να μην δεχόμαστε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και να μην εκτελούμε παράτυπες εντολές των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ!
     Εχουμε σαν λαός το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΑΝΥΠΑΚΟΗ και θα το απαιτήσουμε, αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις φοβίες μας.  Αν δεν δεχόμαστε παθητικά τις αντισυνταγματικές εντολές της ανθελληνικής κυβέρνησης. Αν όλοι μαζί αποφασίσουμε να διατηρήσουμε αυτή την τακτική μέχρι τέλους! Ετσι θα έχουμε πιθανότητες να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ απ' τους προδότες και να αναστρέψουμε την φθίνουσα πορεία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
     Αν ξεπεράσουμε τον φόβο για τις τυχόν αρνητικές συνέπειες κι αποφασίσουμε ενωμένοι να ΑΝΤΙ-ΣΤΑΘΟΥΜΕ, τότε η Δαμόκλειος Σπάθη θα πέσει στα κεφάλια των ανθελλήνων εξουσιαστών. Μόνο  έτσι θα τιμωρηθούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και οι άλλοι λαοί θα μάς μιμηθούν, επειδή οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το