Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

yannidakis – ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Καληνωρίσματα. Στο ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ που μας απασχόλησε την περασμένη Δευτέρα αναφερθήκαμε σε ένα χάπι που επιστήμονες φιλοδοξούν να λανσάρουν στην αγορά και το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί αρνητικές αναμνήσεις και εμπειρίες από τις σκέψεις του ανθρώπου.
Σίγουρα επαναστατικό όμως κατά πόσο χρήσιμο; Στο ερώτημα που τέθηκε καλούμασταν να απαντήσουμε βασικά αν θα μας χρησίμευε ένα τέτοιο χάπι ή όχι. Αν η απάντηση ήταν όχι, τότε ο αναγνώστης καλούνταν να επιλέξει ανάμεσα σε δυο ακόμα επιμέρους απαντήσεις όπως το αν προτιμά να ξεπεράσει το πρόβλημα μόνος ή θα ήθελε να ζήσει με την ανάμνηση αυτή. Οι απαντήσεις είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και χαρακτηριστικό είναι πως κανένας αναγνώστης δεν επέλεξε από την ψηφοφορία (δεξιά στήλη) την χρήση του χαπιού. Σε ότι αφορά τις επί μέρους απαντήσεις σημειώθηκε η απόλυτη ισοπαλία με 50% επιλογές για την κάθε μία. Σε ένα ερώτημα που σίγουρα προβλημάτισε.
Το επόμενο ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ έρχεται την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη (04/10) ενώ την ερχόμενη Δευτέρα ακολουθεί η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ που θα αφορά το νέο σχολικό έτος που ξεκινά. Ραντεβού λοιπόν Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου στις 13:00 στο yannidakis :[

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το