Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ 2011 ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ YANNIDAKIS ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Καληνωρίσματα. Είναι προφανώς ο τελευταίος προβληματισμός του χρόνου και παρότι σήμερα είναι Παρασκευή, δεν υπάρχει ο καθιερωμένος Μύθος καθώς επέλεξα τη σημερινή ημέρα για να αποχαιρετίσω το 2010 και να σας παρουσιάσω το yannidakis 2011 που θα είναι ριζικά διαφορετικό.
Το (Μάιο του) 2010 έσβησα τα τέσσερα κεράκια στην πορεία μου ως blogger και λίγο αργότερα (τον Αύγουστο) αποχαιρέτισα τη σελίδα που με μύησε στο blogging, το yannidakis live και άνοιξα πανιά για το νέο μου ιστολόγιο στην παρούσα διεύθυνση http://www.yannidakis.net/

Η νέα χρονιά με βρίσκει με πολλές προσδοκίες και φιλοδοξίες στην imageδραστηριότητά μου εδώ. Στη σελίδα παραμένουν οι υπάρχουσες ενότητες και προστίθενται νέες και όλες μαζί οργανώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμες και οργανωμένες. Πιο συγκεκριμένα οι αναρτήσεις στη σελίδα θα δημοσιεύονται ανά 3 ώρες δηλαδή θα είναι 8 στο σύνολο ανά ημέρα. Φυσικά ο προβληματισμός της ημέρας θα είναι στο επίκεντρο όπως πάντα, όμως οι ενότητες θα χωρίζονται ως εξής:
  • 12:00 ο προβληματισμός της ημέρας που είναι το καθημερινό άρθρο πάνω στο οποίο προβληματιζόμαστε καθημερινά στην πολιτική, την κοινωνία, τις σχέσεις, τις επιστήμες και την επικαιρότητα. Στους προβληματισμούς θα διαβάσετε κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα το “Ερώτημα του Μήνα”, κάθε δεύτερη την “Διάδραση του Μήνα”, την τρίτη Δευτέρα η “Συνέντευξη του Μήνα” και το “Case Study του Μήνα” κάθε τέταρτη Δευτέρα του μήνα. Κάθε Παρασκευή ο προβληματισμός είναι αφιερωμένος στην μυθολογία με την ενότητα που παρουσιάζει τον “Μύθο του Μήνα” και κάθε Σάββατο προβληματιζόμαστε καλλιτεχνικά με τους “Μουσικούς Κωδικούς”.
  • 15:00 και είναι η ώρα του αθλητισμού καθώς η ενότητα “αθλητισμός και στοίχημα” περιγράφει καθημερινά επιλεγμένες αθλητικές ειδήσεις καθώς και τις συμμετοχές μου στο στοίχημα.
  • 18:00 στην ενότητα “μαντάτα στην κοντολογιά” θα βρείτε ένα ημερήσιο συνοπτικό δελτίο ειδήσεων με έγκυρες και σοβαρές ειδήσεις παρουσιασμένες με κατάλληλους συνδέσμους περαιτέρω ενημέρωσης.
  • 21:00 ακολουθεί η “πρόγνωση καιρού” με ένα συνοπτικό δελτίο καιρού για την επόμενη ημέρα με αντίστοιχες εικόνες ανάλυσης.
  • 24:00 η μέρα φεύγει με το “σχόλιο τσι μέρας” η είδηση που στιγμάτισε την ημέρα που πέρασε, σχολιάζεται καυστικά και υποκειμενικά από το πληκτρολόγιό μου.
  • 03:00 η νύχτα ανήκει στον Σκοτεινό Ιππότη και κάθε βράδυ “ο θρύλος του Batman” μας ταξιδεύει στις εκδόσεις του μύθου του μοναδικού ρεαλιστικού ήρωα.
  • 06:00 τα ξημερώματα οι “αναδρομές” της ημέρας μας βάζουν στο χρονοντούλαπο του yannidakis γυρνώντας το χρόνο πίσω στις δημοσιεύσεις μου που προβλημάτισαν και παραμένουν επίκαιρες.
  • 09:00 το πρωί η μέρα ξεκινά με την “καταχώρηση τσι μέρας” τη βράβευση της καλύτερης δημοσίευσης από των χώρο των ιστολογίων για την ημέρα που πέρασε απ’ όπου στο τέλος του μήνα βραβεύεται και το καλύτερο ιστολόγιο κάθε μήνα.

    Περισσότερα θα βρείτε στο μενού ΕΝΟΤΗΤΕΣ.
Οι αναρτήσεις θα γίνονται κάθε μέρα τις προκαθορισμένες ώρες και εγώ σας καλώ να γίνετε συνοδοιπόροι σε αυτό το μεγάλο ταξίδι στην ενημέρωση, την ψυχαγωγία και πάνω απ’ όλα στον προβληματισμό στα γνωστά και άγνωστα γεγονότα του 2011. Καλή μας Χρονιά!
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ :[

8 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας και εύχομαι σε σένα προσωπικά να επιτευχθούν οι στόχοι που έχεις βάλει για τη νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Bio-μπαξές
    σε ευχαριστω πολυ και ευχομαι κι εγω να κερδισουμε το καθε σοτιχημα ακομα και κοντρα στις συνθηκες. Θα εχει μεγαλυτερη αξια :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    Υγεία και Αγάπη.

    Επιτυχία στους στόχους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :[ thaliak1
    σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και με τη σειρα μου ελπιζω στην πραγματοποιηση καθε ευλογης ευχης :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΥΓΕΙΑ ΤΥΧΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΨΥΧΗΣ!!
    Σου ευχομαι να πετυχεις καθε στοχο σου μα μην ξεχνας ποτε να ζεις και καποιες γλυκες στιγμουλες,,,στο τελος αυτες ειναι που θυμομαστε!
    Σε σενα λοιπον και σε ολους τουςφιλους και αναγνωστες σου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και παλι.Φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. :[ Ελενα
    σε ευχαριστω τριανταφυλλενια Ελενα μου. Οι ευχες για υγεια ειναι δεδομενες, οποτε ας εστιασω στην δημιουργικοτητα για φετος που τη χρειαζομαστε πολυ :[

    :[ markos
    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Αν εγω εχω επιτυχιας, εσυ εισαι το συμβολο του γνησιου διαχρονικου blogging. Καλη χρονια σε σενα, την οικογενεια σου και φυσικα τον διασημο εγγονα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το