Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από Επί παντός επιστητού
Άλλοι δυό μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι πεθάνανε. Να τους εκατοστήσουμε

Άλλη μία μεγάλη νίκη του λαού. Σκοτώθηκαν άλλοι δύο φασίστες. Προφανώς οι τύποι με το καλάσνικωφ ήταν αγωνιστές του λαού. Το ότι οι δύο αστυνομικοί ήταν πιτσιρικάδες ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και με ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΟΠΛΙΣΜΟ είναι κάτι για το οποίο δεν θα ιδρώσει το αυτί κανενός.
-Για τους ηλίθιους αριστεριστές και αναρχικούς δεν το συζητάμε. Αυτοί θα γιορτάζουν.
-Ο Τσίπρας, ο Λαζόπουλος, ο Κανάκης και τα βλαμμένα του, και οι λοιποί γλοιώδεις «δημοκράτες» θα κάνουν μια δακρύβρεκτη αναφορά, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ότι συνήθως δικαιολογούν οποιαδήποτε πράξη εναντίον της αστυνομίας.
-Τα κώματα (όχι κόμματα) έχουν δεδομένη (και δικαιολογημένη) αντίδραση αφού δεν προλαβαίνουν από το τσιμπούσι.
-Οι ψηφοφόροι τους θα πουν κάτι για «τα καημένα τα παιδιά» και στις επόμενες εκλογές θα πάνε πάλι να ξαναψηφίσουν το κώμα τους.
-Και μερικοί θα αντιδράσουν λίγο, θα γράψουν κάποιο κείμενο (όπως εγώ πχ) και θα κάνουν μια τρύπα στο νερό, αφού οι «πολιτισμένοι» της Δύσης μας έχουν δέσει πολύ γερά στο αμερικανο-ευρωπαϊκό οικονομικο-πολιτικό σύστημά τους.
Εμπρός για νέες λαϊκές νίκες λοιπόν.
Να εκατοστήσουμε (τι λέω; να χιλιάσουμε) αυτά τα καθάρματα των 500 ευρώ, αυτά τα γουρούνια, τους δολοφόνους που καταπιέζουν τον λαό και που έφαγαν τις σφαίρες ΤΖΑΜΠΑ.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Εχθές το βράδυ ένας Ισπανός γνωστός μου που μόλις ήρθε στην Ελλάδα έλεγε ότι στην Ισπανία οι αστυνομικοί είναι οπλισμένοι με αυτόματα Ούζι και έχουν θωρακισμένα αυτοκίνητα. Πάντα συνεργάζονται σε ομάδες και είναι καλά εκπαιδευμένοι.
Οι δικοί μας εδώ πολλές φορές αγοράζουν μόνοι τους τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και αμφιβάλλω αν έχουν ρίξει μία σφαίρα όταν πρωτοβγούν από την «σχολή» της αστυνομίας.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Αλήθεια τι θα γίνει με την ΚΩΜΩΔΙΑ της «ασφάλειας» των τραπεζών; Τι σόι (σκατά είναι η προσφορότερη έκφραση) ασφάλεια προσφέρει ένας χοντρός εξηντάρης ή μία κοπελίτσα που παριστάνουν τους φύλακες στις τράπεζες; Ποιους εξυπηρετεί αυτή ή «φύλαξη»;
οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Yannidaki σου εύχομαι: ένα καλό τριήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ thaliak1
    σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. Το yannidakis θα λειτουργει κανονικα με ολες του τις ενοτητες, ολο το 24ωρο :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το