Κυριακή 8 Μαΐου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

καταχώρηση τσι μέρας
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από grXhome

"Αηδία" και "αποστροφή"
"Αηδία και αποστροφή προκαλεί η απίστευτη προβολή στην Ελλάδα, όπου οι λαϊκές οικογένειες δεινοπαθούν από την ανεργία και τη φτώχεια, του γάμου των απομειναριών του μεσαίωνα τον οποίο η ιστορικά ξεπερασμένη αστική τάξη της Βρετανίας και της Ευρώπης τιμά και επιδεικνύει προκλητικά"
[...]
"Αυτοί να χαίρονται τη σήψη τους, οι λαοί όμως έχουν χρέος να ξεμπερδεύουν μαζί τους".
Ανακοίνωση Κ.Κ.Ε για πριγκιπικό γάμο
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για το "να ζήσετε" στους νεόνυμφους πρίγκιπες της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας. Δεν μπορούσε καν να συγκρατηθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας από το να βγάλει τη χολή του σε μια ακόμα περίπτωση. Όλη έχουν συνηθίσει το ΚΚΕ πάντα να λέει "Όχι" και "πάλη" αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι η συντάκτης έκανε και ένα λάθος. Δεν μπορείς να είσαι το 6% των ψηφοφόρων της Ελλάδος, υποστηρίζοντας ένα καθεστός -που αυτό δεν είναι καν ιστορικό απομεινάρι- και να αποκαλείς τη βασιλεία "απομεινάρι" με τη μισή Ευρώπη να ευημερεί (παράλογα ή λογικά) υπό βασιλευόμενες δημοκρατίες. Είπαμε "αντίσταση και πάλη" αλλά σεβαστείτε εκεί στο ρομαντικό ΚΚΕ και το ότι τα δελτία τύπου σας δεν απευθύνονται μόνο σε αναγνώστες του Ριζοσπάστη. Ακούγεστε "ξεπερασμένοι" και "απομεινάρια" ακόμα και από όσους απλά σας θεωρούν "στον κόσμο σας".


οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το