Σάββατο 28 Μαΐου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας 
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από ΧΑΛΚΙΔΑ ONLINE

Οι σαραντάρες είναι σαν δύο εικοσάρες....
Οι σαραντάρηδες σαν μισός εικοσάρης!
Λοιπόν, αγαπητοί σύζυγοι, επειδή πολλή τηλεόραση βλέπετε και μάλιστα ότι σας βολεύει, και σας έχει κάνει κακό, για κλείστε την ή έστω αλλάξτε κανάλι.
Δεν φτάνει που σας κάνουμε παιδιά, μας λέτε ότι παχύναμε. Κάνουμε μπότοξ για να κρύψουμε τις ρυτίδες, μας λέτε «μούμιες» και τσιτωμένες. Δεν κάνουμε, μας λέτε πατσόγριες και σταφιδιασμένες. Βάφουμε τα μαλλιά μας για να καλύψουμε τις άσπρες τρίχες, μας λέτε ότι είμαστε όλοι μέρα στο κομμωτήριο, ενώ εσείς καυχιέστε για τα άσπρα σας μαλλιά- όσοι έχετε μαλλιά- πως είναι γοητεία.
Για χαλαρώστε λίγο, γιατί τα τεκνά και οι γυναίκες κούγκαρ, είναι πολύ της μόδας. Αυτά τα σίριαλ δεν τα παρακολουθείτε; Και στο κάτω –κάτω, αν εσείς μπορείτε να βρείτε να μας αντικαταστήσετε με κάποια εικοσάρα (ελπίζω να έχετε και την ανάλογη οικονομική άνεση γιατί αλλιώς δεν το βλέπω), εμείς πολύ πιο εύκολα μπορούμε να βρούμε έναν εικοσάρη.
Τα ...σεξουαλικά θέματα, δε, δεν θα τα θίξω γιατί βρίσκεστε και σε επικίνδυνη ηλικία και σας λυπάμαι!
Γι΄αυτό σας λέω, γυρίστε στις γυναικούλες σας πριν να είναι αργά.


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
yannidakis - σύγχρονη γυναίκα
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το