Κυριακή 15 Μαΐου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

καταχώρηση τσι μέρας 
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από Καλιαδνη

Ελληνική Ξεφτίλα!
Έχει περάσει αρκετός καιρός απο το τελευταίο μου άρθρο και ζητώ συγνώμη για αυτό αλλα διάφορες υποχρεώσεις δε μου άφησαν το χρόνο(γιατί υλικό πάντα υπάρχει) για να γράψω. Αυτό όμως που συνέβει στο κέντρο της Αθήνας σήμερα δε γίνεται να μείνει ασχολίαστο…Εξού και το προχωρημένο της ώρας που ανεβαίνει αυτό το άρθρο.
Μιλώ φυσικά για το ρατσιστικό αμόκ όπως πολύ εύστοχα χαρακτηρίστηκε απο μεγάλο κανάλι κάποιων Ελληναράδων οι οποίοι βγήκαν παγανιά με σκοπό να χτυπήσουν, αν όχι να σκοτώσουν, όποιον αλλοδαπό έβλεπαν μπροστά τους. Χρησιμοποιώντας κατσαβίδια, ξύλα, σημαίες(δίνοντας άλλη διάσταση σε παλαιότερο πόστ του φίλου ηλιότυπου, περί της ένοιας της σημαίας), με πραγματική μανία, με τρομαχτικό μένος κυνηγούσαν όποιον σκουρόχρωμο έβλεπαν μπροστά τους. Αφορμή για αυτό ήταν η σοκαριστική δολοφονία του 44χρονου στη πλατεία Βικτορίας που πραγματικά άφησε άφωνους τους πάντες. Αλλα δε πιστεύω οτι αυτά τα φασιστικά υποκείμενα, τα “ακροδεξιά” μαλακιστήρια, βγαλμένα απο αλλες εποχές ήθελαν κάτι άλλο παρα μια αφορμή για το κρεσέντο απανθρωπιάς και ρατσισμού που έδειξαν σήμερα.
Σταματάω εδώ γιατί θα ξεφύγω στους χαρακτηρισμούς, παραθέτοντας απλά το βίντεο απο τηλεοπτικό κανάλι και περιμένοντας τα σχόλια σας.


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το